Schimbari legate de impozitul local pentru 2016, publicate in Monitorul Oficial

Miercuri, 30 Decembrie 2015, ora 10:58
1726 citiri
Schimbari legate de impozitul local pentru 2016, publicate in Monitorul Oficial
Foto: Arhiva Ziare.com

Un ordin al Ministerului Dezvoltarii Regionale, care stabileste formularele tipizate pentru impozitele locale din 2016, a fost publicat de curand in Monitorul Oficial.

Mai exact, actul normativ reglementeaza un numar de 15 formulare tipizate utilizate pentru evidenta impozitelor si taxelor datorate catre bugetul local, potrivit unui comunicat remis Ziare.com de consultantii fiscali de la Benta Consult.

Cu aceasta ocazie, sunt actualizate conform prevederilor din noul Cod fiscal, adoptat prin Legea nr. 227/2015, declaratiile privind impozitul pe teren datorat de persoane fizice sau juridice, impozitul pe mijloacele de transport datorat de persoane fizice sau juridice sau formularul certificatului de atestare fiscala privind plata impozitelor la bugetul local.

Antiteza relaxarii fiscale: Taxe pe locuinte si de 20 de ori mai mari, pentru TVA de 20%

Desigur, se remarca adoptarea formularului privind impozitul pe cladirile detinute de persoanele fizice sau persoanele juridice ...citeste mai departe despre "Schimbari legate de impozitul local pentru 2016, publicate in Monitorul Oficial" pe Ziare.com

#declaratii impozite locale 2016, #declaratii impozit local, #declaratii impozit , #Stiri Taxe si impozite