Scumpiri la raft inainte de reducerea TVA? Cum ii ameninta Ponta pe retaileri

Miercuri, 29 Aprilie 2015, ora 13:35
1149 citiri
Scumpiri la raft inainte de reducerea TVA? Cum ii ameninta Ponta pe retaileri

Premierul Victor Ponta i-a avertizat pe comerciantii care se gandesc sa creasca preturile inainte de reducerea TVA din iunie ca vor avea doar de pierdut, pentru ca nu va ezita sa ii taxeze drastic daca vor sa faca profit pe spinarea cetatenilor.

La inceputul sedintei de guvern de miercuri, Victor Ponta, a rugat autoritatile competente, respectiv pe ministrul Agriculturii, Consiliul Concurentei si Protectia Consumatorului, sa verifice daca informatiile aparute in presa sunt adevarate.

Alimentele se scumpesc inainte de scaderea TVA - Ponta da asigurari: Imposibil sa nu se vada la preturi

B1 TV a realizat un experiment prin care a aratat, saptamana trecuta, ca reducerea TVA de la 24% la 9% pentru alimente pare sa fie "sabotata" de marii retaileri. Acestia au inceput sa majoreze preturile inainte ca masura Guvernului sa intre in vigoare, astfel incat tarifele sa ramana la acelasi nivel si profitul sa intre in buzunarul lor.

"Sa incepeti deja sa verificati daca ce a aparut in ...citeste mai departe despre "Scumpiri la raft inainte de reducerea TVA? Cum ii ameninta Ponta pe retaileri" pe Ziare.com

#scumpiri inainte TVA, #Ponta scumpiri TVA, #Ponta ameninta retaileri , #Stiri Taxe si impozite