Scutire de impozit pentru parintii si profesorii elevilor olimpici

Miercuri, 24 Septembrie 2014, ora 13:44
1708 citiri
Scutire de impozit pentru parintii si profesorii elevilor olimpici

Exista un municipiu in Romania, unde de cinci ani parintii si profesorii elevilor olimpici judeteni si/sau nationali sunt scutiti de impozitul pe casa.

Ideea ii apartine primarului Costel Pistritu din Bailesti, judetul Dolj, si este aplicata din 2009. De atunci, numarul olimpicilor din oras s-a cvadruplat, transmite Digi24.

In 2009, cand a decis primarul Pistritu sa ia aceasta masura, existau cam 20 de olimpici in Bailesti. Acum, sunt peste 80.

"Ii sprijinim in sensul de a-i scuti de impozit atat pe cel care face acest efort, dascalul, cat si parintele care stim ce eforturi face sa isi sustina un copil in scoala", a spus Costel Pistritu, absolvent de master in Drept.

Impozitul mediu pentru o casa din Bailesti este de 100 de lei/an.

O alta facilitate oferita de municipalitate in Bailesti pentru elevii cu rezultate foarte bune la invatatura este posibilitatea de a merge gratuit in tabara pe litoral.

Postul de televiziune citat a intervievat o ...citeste mai departe despre "Scutire de impozit pentru parintii si profesorii elevilor olimpici" pe Ziare.com

#scutire impozit parinti olimpici, #fara impozit profesori olimpici, #elevi olimpici scutiti impozit , #Stiri Taxe si impozite