Se cere reducerea TVA la carne la 9% din acest an: Ce efecte benefice va avea masura

Luni, 06 Aprilie 2015, ora 17:57
980 citiri
Se cere reducerea TVA la carne la 9% din acest an: Ce efecte benefice va avea masura
Foto: Wikipedia

Patronatele din industria carnii din Romania solicita aplicarea cotei de 9% pentru TVA la carne si preparate din carne din 2015, argumentand ca este singura modalitate de relansare a sectorului, de reducere a evaziunii fiscale dar si de diminuare a pretului la raft pentru carne si preparate din carne.

"Asociatia Romana a Carnii, Asociatia Producatorilor de Carne de Porc din Romania si Uniunea Crescatorilor de Pasari din Romania saluta decizia Guvernului Romaniei de introducere in noul Cod Fiscal a cotei de TVA de 9% pentru alimentele de baza, inclusiv pentru carne si preparate din carne.

Din nefericire, reducerea TVA de la 24% la 20% in cursul anului 2015 si aplicarea cotei de 9% la carne si preparate din carne incepand cu 1 ianuarie 2016, nu va rezolva problemele stringente cu care se confrunta companiile din aceste ...citeste mai departe despre "Se cere reducerea TVA la carne la 9% din acest an: Ce efecte benefice va avea masura" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#reducere TVA carne, #reducere tva carne 9, #tva redusa carne , #Stiri Taxe si impozite