Sef nou la ANAF - pe cine a numit Ciolos

Vineri, 04 Martie 2016, ora 10:03
1376 citiri
Sef nou la ANAF - pe cine a numit Ciolos
Foto: Facebook/ANAF

Dragos Doros este noul sef al ANAF (Agentia Nationala de Administrare Fiscala), dupa ce premierul Dacian Ciolos a semnat in aceasta dimineata numirea sa in functie.

Dragos Doros a fost secretar de stat in Ministerul Finantelor in mandatul Guvernului Ungureanu si pana in prezent director Servicii de Asistenta Fiscala al KPMG Romania.

In urma cu doua saptamani, premierul Dacian Ciolos i-a demis pe Gelu Stefan Diaconu din functia de presedinte al ANAF si pe Mihai Vatasoiu din functia de vicepresedinte al aceleiasi institutii.

Decizia a fost luata dupa DNA a anuntat ca Gelu Stefan Diaconu este urmarit penal in dosarul de evaziune al deputatilor Madalin Voicu si Nicolae Paun. In acelasi dosar este urmarit penal si vicepresedintele ANAF, Mihai Vatasoiu.

Ancheta vizeaza infractiuni comise in cadrul unor proiecte pentru sprijinirea comunitatii rrome. Primul proiect a fost finantat cu fonduri europene, iar 3.296 de persoane din grupuri vulnerabile au fost inscrise intr-un grup tinta ...citeste mai departe despre "Sef nou la ANAF - pe cine a numit Ciolos" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#nou sef ANAF, #Dragos Doros sef ANAF , #Stiri Taxe si impozite