Seful ANAF reactioneaza dur la propunerea inedita a unui deputat PNL legata de recuperarea prejudiciilor

Duminica, 27 Septembrie 2015, ora 16:54
1421 citiri
Seful ANAF reactioneaza dur la propunerea inedita a unui deputat PNL legata de recuperarea prejudiciilor
Foto: ANAF

Seful ANAF a reactionat, duminica, la propunerea deputatului PNL Ovidiu Raetchi, care ar vrea ca agentia de recuperare a prejudiciilor sa fie sub auspiciul DNA, nu al Fiscului.

"Un ratacit prin politica, fost purtator de servieta al lui Dan Voiculescu, agatandu-se disperat de prestigiul doamnei Kovesi, da lectii de executare silita ‪ANAF.

Este un bun prilej de a reitera apelul nostru catre acei politicieni care amesteca activitatea unei institutii precum ANAF in demersurile lor de natura strict populista pentru a inceta cu astfel de atacuri", a transmis Gelu Stefan Diaconu, presedinte ANAF, intr-o postare publicata pe Facebook.

Deputatul PNL Ovidiu Ratechi a mentionat, sambata, ca avand in vedere ca "este evident ca ANAF nu este preocupat de recuperarea prejudiciilor, ci de gasirea de scuze si aruncarea responsabilitatii in curtea DNA", o solutie pertinenta ar fi organizarea agentiei de recuperare a prejudiciilor in subordinea institutiei conduse de Laura Codruta ...citeste mai departe despre "Seful ANAF reactioneaza dur la propunerea inedita a unui deputat PNL legata de recuperarea prejudiciilor" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ANAF recuperare prejudicii, #ANAF propunere Raetchi , #Stiri Taxe si impozite