Sindicatele cer FMI eliminarea cotei unice si reducerea CAS si la angajati

Sambata, 25 Ianuarie 2014, ora 12:37
1684 citiri
Sindicatele cer FMI eliminarea cotei unice si reducerea CAS si la angajati

Sindicatele au propus vineri delegatiei Fondului Monetar International desfiintarea cotei unice de impozitare si introducerea impozitarii diferentiate, potrivit presedintelui CNS Cartel Alfa, Bogdan Hossu.

"Sustinem desfiintarea cotei unice si introducerea impozitarii diferentiate a veniturilor, deoarece numai in acest fel se poate incuraja formarea unei clase de mijloc in Romania.

De asemenea, daca se va realiza o reducere de 5 puncte procentuale a contributiei la asigurari sociale, atunci acest demers trebuie operat jumatate la angajati, jumatate la angajatori", a afirmat Bogdan Hossu, dupa intalnirea cu delegatia FMI.

Acesta le-a comunicat totodata reprezentantilor FMI ca autoritatile romane ar trebui sa gaseasca solutii de reintregire a bugetului de stat prin masuri de ...citeste mai departe despre "Sindicatele cer FMI eliminarea cotei unice si reducerea CAS si la angajati" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Bogdan Hossu cota unica FMI, #sindicate eliminare cota unica, #reducere CAS angajati, #impozit diferentiat , #Stiri Taxe si impozite