Singurii parlamentari care nu au votat Codul Fiscal

Joi, 03 Septembrie 2015, ora 16:15
1286 citiri
Singurii parlamentari care nu au votat Codul Fiscal
Foto: Arhiva Ziare.com

Parlamentarii Partidului Social Romanesc (PSRO), formatiunea politica condusa de Mircea Geoana, sunt singurii care au votat, joi, impotriva Codului Fiscal.

"Nu pot sa ii inteleg pe cei din PSD, care au votat fara retinere pentru acest Cod, in ciuda faptului ca dezavantajeaza in mod cert angajatii romani. Acest Cod Fiscal isi va arata efectele in cativa ani, cand romanii care isi castiga existenta din munca cinstita vor fi pusi la zid de masurile cuprinse in forma sa actuala. Iar atunci cu siguranta ca cei care astazi au votat 'pentru' le vor intoarce inca o data spatele", a transmis Florentin Gust, vicepresedinte PSRO, intr-un comunicat de presa remis Ziare.com.

Geoana vrea alianta cu Gorghiu si Blaga: Timpul nu mai are rabdare cu noi!

"Nici Guvernul, nici parlamentarii care au votat in favoarea acestui Cod Fiscal nu au dorit macar sa stea de vorba cu reprezentantii sindicatelor, aceia care cunosc cel mai bine nivelul de trai al salariatilor romani, ei fiind cei care au atras ...citeste mai departe despre "Singurii parlamentari care nu au votat Codul Fiscal" pe Ziare.com

#partid votat impotriva cod fiscal, #vot Cod Fiscal, #Cod Fiscal adoptat parlament , #Stiri Taxe si impozite