Specialistii din domeniul consultantei fiscale se reunesc la evenimentul Tax & Finance Forum de la Bucuresti

Vineri, 21 Aprilie 2017, ora 16:59
3157 citiri
Specialistii din domeniul consultantei fiscale se reunesc la evenimentul Tax & Finance Forum de la Bucuresti

BusinessMark anunta organizarea celei de-a VII-a editii a "Tax & Finance Forum", ce va avea loc pe 26-27 aprilie 2017 la Hotel Radisson Blu, Bucuresti.

Forumul va reuni expertii in taxe si fiscalitate ai celor mai mari companii de consultanta prezente pe piata romaneasca si factorii de decizie din departamentele financiar-contabile ale celor mai importante societati comerciale din Romania.

Aceasta editie va include, in prima zi, o conferinta - doua sesiuni Tax Focus ce vor aborda principalele teme de Fiscalitate si CFO Roundtable. Cea din urma va dezvate subiecte precum: provocarile unui CFO in contextul economic global si romanesc, legislatia fiscala internationala si impactul asupra business-ului, bugetare si previzionare eficienta, construirea si consolidarea unui department financiar performant, CFO-ul si era digitala.

"Ne face placere sa organizam cea de-a saptea editie a forumului Tax & Finance de la Bucuresti, un eveniment cu traditie atat pentru noi, cat si pentru reprezentantii pietei fiscale. Anul acesta, ne propunem sa cream un front comun intre participanti si consultantii fiscali din companiile lider. Structura aleasa va include conferinte si seminarii tocmai pentru a facilita invatarea teoretica si practica la cel mai inalt nivel. In plus, in 2017 vom organiza acest proiect in mai multe orase din tara: Cluj-Napoca, Iasi, Constanta, Timisoara si Brasov", a declarat Daniel Dragan, Managing Partner BusinessMark.

De-a lungul primei zile, discutiile se vor desfasura in trei sesiuni diferite:

SESIUNEA I. TAX FOCUS

* DANIELA TANASE, Director General Adjunct, Directia Generala Legislatie Cod fiscal si reglementari vamale, Ministerul Finantelor Publice

* MIRUNA ENACHE, Partener, Asistenta fiscala, EY Romania

* MITEL SPATARU, Tax Partner, FiNEXPERT

* LIVIU GHEORGHIU, Senior Manager, Preturi de Transfer, Mazars Romania

* ALEXANDRA SMEDOIU, Director, Consultanta Fiscala, PwC Romania

SESIUNEA A II-A. CFO ROUNDTABLE

* LIVIU BOCSARU, CFO,Group Renault Romania

* DRAGOS BARBULESCU, Director General Adjunct, E.ON Romania

* ELIZA IRIMIA, Head of Finance, Vodafone Shared Service Romania

* NICULAE DINCA, CFO, Bitdefender

* CIPRIAN LADUNCA, CFO, Metlife

SESIUNEA A III-A. TAX FOCUS

* FLORINA PARING, Manager, Impozitare indirecta, EY Romania

* ALINA DAVID, Tax Manager, PKF Finconta

* ALEXANDRU COMANESCU, Senior Manager, Deloitte Romania

* ANDREEA GIOVANI, Manager, Servicii de Consultanta pe probleme de Mediu si Dezvoltare Durabila, PwC Romania

* MIHAI PETRE, Senior Manager, Customs & Global Trade, Deloitte Romania

Cea de-a doua zi a evenimentului va oferi raspunsuri la aspecte fiscale de interes in cadrul unor seminarii sustinute de reprezentantii celor mai importante companii de consultanta.

Seminarul "Aspecte practice privind TVA si impozitarea companiilor", sustinut de FiNEXPERT:

* MITEL SPATARU, Tax Partner, FiNEXPERT;

* CRISTIANA OPREA, Senior Tax Consultant, FiNEXPERT;

* ELENA GOGONEATA, Senior Tax Consultant, FiNEXPERT.

Seminarul "Impozite cu retinere la sursa" sustinut de PwC Romania:

* DIANA ROSU, Manager, Consultanta Fiscala, Pwc Romania

Seminarul "Preturile de transfer, de la teorie la practica" sustinut de Deloitte Romania:

* IOANA BOTEZ, Tax Senior Manager, Transfer pricing, Deloitte Romania

Evenimentul "Tax & Finance Forum" se adreseaza directorilor financiari, controllerilor financiari, directorilor economici si contabililor, auditorilor, expertilor fiscali, analistilor financiari si consultantilor fiscali.

Forumul este organizat de BusinessMark alaturi de PwC Romania, FiNEXPERT, Mazars Romania, TMF Group, PKF Finconta si Camera Consultantilor Fiscali.

Partenerii media ai conferintei sunt: Gazetadestiri, BusinessCover, Mtcmagazin, TheTrends, Jurnalul de Afaceri, Femei in afaceri, NewMoney, Ziare.com, Business24, SaptamanaFinanciara, Startups.ro, PRBox, Rbeconnect, Antreprenorinromania, Bucuresteni.ro, Promo Afaceri, Legal Marketing, Finzoom, Calendar Evenimente, Plan de afacere, Roportal, Transilvania Business, Debizz, MLM News, Economiaonline, Global Manager, Avocatura, Manager Express, Chalbert, MediaRabbit, Revista Valoarea, Vox Capital, 1asig.ro, Administratie.ro.

Inscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de inregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark si trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ce ofera servicii integrate de B2B si pune la dispozitia clientilor sai modele de dezvoltare complexe cu scopul de a-i conecta in mod direct cu mediul de afaceri si de a crea oportunitati de parteneriat strategic.

Atat prin organizarea de evenimente business, cat si prin serviciile de B2B Public Relations, BusinessMark isi propune sa vina in intampinarea partenerilor sai cu strategii de comunicare si promovare centrate pe business matchmaking si crearea de oportunitati de dezvoltare.

#Tax Finance Forum Bucuresti , #Stiri Taxe si impozite