Tariceanu, despre amanarea "revolutiei fiscale": Rapiditatea nu e factorul cheie. Nu ma intrebati pe mine ce face Guvernul!

Luni, 06 Noiembrie 2017, ora 14:40
946 citiri
Tariceanu, despre amanarea "revolutiei fiscale": Rapiditatea nu e factorul cheie. Nu ma intrebati pe mine ce face Guvernul!
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat luni, la Parlament, ca, in opinia sa, amanarile succesive ale sedintelor de guvern in care trebuia adoptata ordonanta de urgenta privind modificarea Codului Fiscal nu e nicio problema.

"Cred ca atunci cand este vorba despre adoptarea in Guvern a unui pachet de masuri atat importante, rapiditatea nu este factorul cheie. Eu cred ca, dimpotriva, necesitatea de a analiza asezat toate aspectele si toate consecintele pe care le comporta o astfel de decizie este un act normal pana la urma, de minima intelepciune", a spus Calin Popescu Tariceanu, intrebat fiind daca este bine ca s-a amanat pentru moment adoptarea noilor masuri fiscale.

Liderul ALDE a subliniat ca nu a fost convocata nicio sedinta a coalitiei de guvernare pentru a discuta despre modificarea Codului Fiscal.

Intrebat daca varianta ca masurile fiscale sa fie adoptate prin ordonanta de urgenta ramane in continuare batuta in cuie, Tariceanu a raspuns: "Nu ma intrebati pe mine ce face Guvernul, pentru ca, dupa cum stiti, conform principiului separatiei puterilor in stat, Guvernul decide ce trebuie sa faca. Sigur ca conlucram cu Guvernul si, daca primul ministru va simti nevoia sa se consulte cu Parlamentul, fara indoiala o va face".

Sedinta extraordinara a Guvernului pentru adoptarea noilor prevederi fiscale, programata initial vineri si amanata pentru luni, nu mai are loc nici azi. Premierul Mihai Tudose a facut luni referire doar la sedinta de miercuri, in care a spus ca nu este sigur ca aceste masuri vor fi discutate.

Televiziunile de stiri au transmis ca e posibila o reuniune a coalitiei de guvernamant pe tema controversatelor masuri fiscale. ...citeste mai departe despre "Tariceanu, despre amanarea "revolutiei fiscale": Rapiditatea nu e factorul cheie. Nu ma intrebati pe mine ce face Guvernul!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Tariceanu amanare sedinta guvern masuri fiscale, #Tariceanu modificare cod fiscal, #Tariceanu masuri fiscale , #Stiri Taxe si impozite