Tax & Finance Forum Timisoara: Expertii romani analizeaza impactul ultimelor modificari fiscale asupra mediului de business

Vineri, 17 Noiembrie 2017, ora 17:53
1425 citiri
Tax & Finance Forum Timisoara: Expertii romani analizeaza impactul ultimelor modificari fiscale asupra mediului de business

BusinessMark anunta organizarea evenimentului "Tax & Finance Forum", ce va avea loc pe 28 noiembrie la Hotel Timisoara, in orasul cu acelasi nume.

Expertii din cele mai mari companii de consultanta din Romania vor aborda aspecte fiscale de actualitate si vor dezbate tendintele la nivel international, modificarile legislative din Codul Fiscal si Normele de Procedura Fiscala si noi reglementari contabile.

Aceasta editie include o sesiune TAX Focus, cu slot-uri de 30-45 de minute de prezentari si sesiuni de intrebari si raspunsuri si o sesiune bazata pe simularea INCOME/OUTCOME ® SIMULATION, ANDROMEDA TRAINING, USA, o activitate sustinuta de GHEORGHE STEFANESCU - Senior Trainer, EVOLUTIV CONSULTANTS NETWORK.

De asemenea, in cadrul sesiunii IFRS Focus vor fi analizate principalele subiecte si standarde de raportare financiara internationala.

Tematica acestei editii cuprinde aspecte ce tin de: tendinte in fiscalitatea la nivel mondial si european, noua abordare OECD a taxarii internationale, armonizarea legislatiei romanesti, noutati in sfera impozitului pe profit, impactul modificarilor fiscale la nivelul angajatorului si al angajatului, TVA - noutati, split -TVA, deducere, ajustari, rambursare, interpretari legislative, abordarea ECJ, exemple practice, preturile de transfer, trenduri in controalele fiscale efectuate de autoritati, vamuirea centralizata- metoda de eficientizare a costurilor, mobilitatea internationala a angajatilor - provocari fiscale, IFRS 15 - Venituri din contractele cu clientii si IFRS 16 "Contractele de leasing": noul concept de leasing, exemple practice.

"In contextul unui final de an cu multe modificari legislative si fiscale, ne face placere sa organizam Tax & Finance Forum la Timisoara si sa descifram, alaturi de reprezentantii din cele mai mari companii de consultanta, noutatile fiscale cu impact asupra mediului de business", a declarat Daniel Dragan, Managing Partner, BusinessMark.

Participantii au ocazia sa interactioneze cu urmatorii speakeri:

  • ADRIANA COSTEA, Senior Manager, Consultanta Fiscala, PwC Romania
  • MIHAI PETRE, Senior Manager, Customs & Global Trade, Deloitte Romania
  • ELENA GOGONEATA, Tax Manager, FiNEXPERT
  • ALEXANDRU GRECU, Tax Manager, EY Romania
  • ALEXANDRU COMANESCU, Senior Manager, Deloitte Romania
  • ANA-MARIA BUTUCARU, Director, Audit, PwC Romania
  • ALEXANDRA BALAN, Manager, Audit, PwC Romania

Conferinta se adreseaza urmatorului tip de public: directori financiari, generali, economici, contabili, auditori, experti fiscali, analisti financiari, consultanti fiscali si controlleri financiari.

Inscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de inregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark si trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

Evenimentul "Tax & Finance Forum" Timisoara este organizat de BusinessMark alaturi de: PwC Romania, FINEXPERT, PKF Finconta, Evolutiv Consultants Network, AVIS, Camera Consultantilor Fiscali din Romania, Deloitte Romania si Plantam fapte bune in Romania.

Partenerii media ai conferintei sunt: AGERPRES, Radio Romania Timisoara, Banatenii.ro, Lugojeanul.ro, NewMoney, Business24, Ziare.com, Financiarul.ro, Financial Market, Curierul National, MoneyBuzz, Property Buzz, PortalManagement, Startups.ro, Gazetadestiri, Administratie.ro, Rbeconnect, PRBox, FinZoom.ro, Manager Express, Jurnalul de Afaceri, Vox Capital, Chalbert, Debizz, Bucuresteni.ro, Calendar Evenimente, MediaRabbit, MLM News, Energynomics, Revista Valoarea, Global Manager, Transilvania Business, Roportal.

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ce ofera servicii integrate de B2B si pune la dispozitia clientilor sai modele de dezvoltare complexe cu scopul de a-i conecta in mod direct cu mediul de afaceri si de a crea oportunitati de parteneriat strategic.

Atat prin organizarea de evenimente business, cat si prin serviciile de B2B Public Relations, BusinessMark isi propune sa vina in intampinarea partenerilor sai cu strategii de comunicare si promovare centrate pe business matchmaking si crearea de oportunitati de dezvoltare.

#Tax Finance Forum Timi oara 2017 , #Stiri Taxe si impozite