Taxe 2015: Fiscalitatea din Romania, caracterizata de incertitudine si lipsa de predictibilitate Interviu

Sambata, 27 Decembrie 2014, ora 06:03
2120 citiri
Taxe 2015: Fiscalitatea din Romania, caracterizata de incertitudine si lipsa de predictibilitate Interviu

In 2014, fiscalitatea din Romania a fost caracterizata de incertitudine si lipsa de predictibilitate, iar anul viitor este posibil ca taxele si impozitele sa ramana neschimbate, sustin specialistii KeysFin, o firma ce ofera servicii de informatii financiare.

Acestia au precizat, intr-un interviu acordat Ziare.com, ca e foarte important ca "Biblia economica a tarii", Codul Fiscal, sa fie "batut in cuie".

Cum ati descrie sistemul fiscal din Romania in 2014?

Daca ar fi sa caracterizam fiscalitatea din Romania in 2014 in doua cuvinte, am vorbi de incertitudine si lipsa de predictibilitate.

2014 a fost inca un an in care Codul Fiscal a fost modificat in dese randuri, fara consultarea mediului de afaceri. Chiar daca principalele taxe (TVA, cota unica) nu au fost modificate, au aparut alte noi, precum controversata taxa pe stalp, supra-taxa pe carburanti, acestea fiind cele mai cunoscute de publicul larg si care, pe de alta parte, au generat un impact financiar ...citeste mai departe despre "Taxe 2015: Fiscalitatea din Romania, caracterizata de incertitudine si lipsa de predictibilitate Interviu" pe Ziare.com

#taxe 2015, #fiscalitate romania, #probleme fiscalitate Romania, #sistem fiscal Romania , #Stiri Taxe si impozite