Taxe 2015: Probleme cu impozitarea diferentiata a muncii. Ce idee va ramane doar un vis frumos - Interviu

Miercuri, 24 Decembrie 2014, ora 10:42
2142 citiri
Taxe 2015: Probleme cu impozitarea diferentiata a muncii. Ce idee va ramane doar un vis frumos - Interviu

Pentru anul 2015, ar fi de preferat o reforma a impozitarii muncii, precum si o reforma drastica a Fiscului si o schimbare de mentalitate, sustine Gabriel Sincu, director executiv la firma de consultanta financiara si audit EY Romania.

El a declarat, intr-un interviu pentru Ziare.com, ca cea mai mare problema este legata de impozitarea diferentiata a muncii in functie de activitatile prestate.

De asemenea, Gabriel Sincu considera ca daca evaziunea s-ar reduce la jumatate, atunci Romania ar putea reveni imediat la TVA de 19%.

In plus, el a mai spus ca nu recomanda reducerea taxei pe valoare adaugata in 2015 nici la carne, nici la produsele bio.

Cum evaluati ca a fost anul 2014 din punct de vedere fiscal?

Cu siguranta ca anul 2014 nu a fost un an al relaxarii fiscale, desi au fost cateva masuri pe care le-am salutat la momentul introducerii lor: facilitatile fiscale pentru holding-uri, neimpozitarea profitului reinvestit, reducerea CAS-ului cu 5 puncte procentuale.

Din ...citeste mai departe despre "Taxe 2015: Probleme cu impozitarea diferentiata a muncii. Ce idee va ramane doar un vis frumos - Interviu" pe Ziare.com

#taxe 2015, #reforma impozitare munca, #impozitare munca Romania, #reducere TVA 2015 , #Stiri Taxe si impozite