Topul romanilor cu cele mai mari datorii la Fisc: Robert Negoita se afla pe primul loc

Luni, 16 Mai 2016, ora 18:41
1072 citiri
Topul romanilor cu cele mai mari datorii la Fisc: Robert Negoita se afla pe primul loc
Foto: site PSD

ANAF a publicat, luni, lista persoanelor fizice cu datorii mari la stat. Pe primul loc in top este Robert Negoita, primarul Sectorului 3 si candidatul PSD la aceeasi primarie, care are datorii de 232 de milioane de lei la stat.

Dupa Robert Negoita, pe lista datornicilor apar nume necunoscute: Florin Mateiu (oras Victoria) - 94,3 milioane de lei, Bogdan Mihai Ciortea (Cluj Napoca) - 21,68 milioane de lei, Emil Sorin Cibu (comuna Floresti) - 20,22 milioane de lei si Paul Dumitrescu (Bucuresti) - 16,65 milioane de lei.

In fruntea listei, printre numele cunoscute se afla Gigi Becali si Silviu Prigoana, fiecare cu cate 3,9 milioane de lei, precum si omul de afaceri Cristian Tantareanu, cu o datorie de 2,72 milioane lei la bugetul de stat.

De asemenea, Theodor Berna, administratorul Tehnologica Radion si denuntatorul fostului ministru de Finante Darius Valcov, apare in lista datornicilor cu 7,92 milioane de lei.

Totodata, Dan Alexandru Condrea, patronul Hexi Pharma, firma ...citeste mai departe despre "Topul romanilor cu cele mai mari datorii la Fisc: Robert Negoita se afla pe primul loc" pe Ziare.com

#lista datornici persoane fizice, #Robert Negoita datorii buget , #Stiri Taxe si impozite