Transparency International Romania: Evazionistii fiscali fura din veniturile publice

Joi, 02 Aprilie 2015, ora 20:59
931 citiri
Transparency International Romania: Evazionistii fiscali fura din veniturile publice
Foto: archiwum.watchdogportal.pl

Transparency International Romania "saluta campania de promovare a disciplinei fiscale ca atitudine de justitie sociala, de combatere a fraudelor si a coruptiei privind veniturile bugetare" si considera ca "nu este indicata aplicarea unor decizii cu jumatate de masura, pentru ca evaziunea fiscala reprezinta furt din banii publici".

"Avand in vedere discutiile din sedinta de guvern de astazi, 2 aprilie, pe aceasta tema, apreciem ca, in cazul in care inspectorii ANAF constata diferente nefiscalizate de pana la 300 de lei, amenda aplicata firmei respective trebuie sa fie una descurajanta. In lipsa unor amenzi de acest tip, stabilirea unui plafon de la care sa se aplice sanctiunile ar fi interpretat ca un plafon de toleranta, fapt pe care il consideram inadmisibil din punctul de vedere al contribuabililor corecti", precizeaza Transparency International Romania.

Organizatia citata mai sustine ca o campanie impotriva ANAF este "gresit directionata", avand in vedere ca responsabilitatea ...citeste mai departe despre "Transparency International Romania: Evazionistii fiscali fura din veniturile publice" pe Ziare.com

#Transparency International Romania ANAF, #ANAF Transparency International , #Stiri Taxe si impozite