Tudose spune ca si pe el l-a luat prin surprindere Declaratia 600: Am cerut solutii de la ANAF acum doua saptamani

Luni, 22 Ianuarie 2018, ora 18:30
786 citiri
Tudose spune ca si pe el l-a luat prin surprindere Declaratia 600: Am cerut solutii de la ANAF acum doua saptamani
Foto: site Guvern (Arhiva)

Fostul premier Mihai Tudose a declarat, luni, ca si el a fost surprins de consecintele introducerii formularului 600, de aceea ar fi si cerut ANAF explicatii si solutii, inca de acum doua saptamani.

"M-a luat si pe mine prin surprindere. M-am si exprimat public acum doua saptamani, cand am cerut ANAF sa gaseasca o solutie sa nu blocam toata tara", a declarat Mihai Tudose la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, organizata la sediul central al PSD.

Intrebat de jurnalisti despre posibilele solutii existente la ora actuala, Tudose a raspuns sec: "Vorbiti cu noul guvern".

Fostul premier PSD a mai sustinut cu tarie ca atat el, cat si colegii care i-au fost alaturi in timpul crizei care a dus la demisia sa, vor vota Guvernul Dancila, pentru ca "vorbim de guvernul PSD".

"Votam guvernul, cum sa nu!", a intarit el in fata jurnalistilor.

De asemenea, intrebat ce va face de acum inainte, dupa demisia de la Palatul Victoria, Mihai Tudose a replicat: "Sunt deputat si mi-e bine asa; mi-am redescoperit biblioteca".

Liviu Dragnea a fost cel care a anuntat luni ca declaratia 600 va fi amanata pentru luna martie, insa presedintele PSD nu face parte din Guvern si pana cand nu se publica in Monitorul Oficial o ordonanta de urgenta care sa anuleze controversatul formular, el ramane in vigoare.

Citeste mai multe despre:

Declaratia 600 se amana pana in martie si ar putea sa dispara de tot. Ce fac cei care au depus deja?Tariceanu: Formularul 600 trebuie modificat substantial. Nemultumirile cetatenilor sunt legitime13 intrebari si raspunsuri despre Declaratia 600, un chin pentru sute de mii de romani ...citeste mai departe despre "Tudose spune ca si pe el l-a luat prin surprindere Declaratia 600: Am cerut solutii de la ANAF acum doua saptamani" pe Ziare.com

#Mihai Tudose formular 600 ANAF , #Stiri Taxe si impozite