TVA la 9% si la facturile de intretinere si utilitati? "Statul nu pierde bani, oamenii vor trai mai bine"

Sambata, 18 Aprilie 2015, ora 14:21
1190 citiri
TVA la 9% si la facturile de intretinere si utilitati? "Statul nu pierde bani, oamenii vor trai mai bine"
Foto: debransarecolterm.ro

UDMR va depune un proiect de lege in actuala sesiune parlamentara, prin care propune reducerea TVA la 9% la facturile de intretinere si utilitati - apa calda, gaz, electricitate, incalzire -, pentru a ajuta familiile sa traiasca mai bine.

Deputatul UDMR de Bihor, Szabo Odon, a declarat, sambata, la Cluj-Napoca, la Congresul UDMR, ca banii nu se pierd, ci se vor regasi in consum in alta parte.

"UDMR va depune in actuala legislatura, in Parlament, un proiect de lege privind reducerea TVA la 9% la facturile de intretinere, de utilitati - apa calda, gaz, electricitate, incalzire -, pentru a ajuta toate familiile, mai ales in perioada iernii. Cei care au mai multi copii consuma mai mult si au nevoie sa fie ajutati si din acest punct de vedere.

Acesti bani nu se pierd, se vor regasi in consum in alta parte. Scazand cheltuielile de intretinere, banii ramasi ai unei familii se vor cheltui in alta parte. Statul nu va pierde din reducerea TVA, iar familiile vor putea sa traiasca mai ...citeste mai departe despre "TVA la 9% si la facturile de intretinere si utilitati? "Statul nu pierde bani, oamenii vor trai mai bine"" pe Ziare.com

#TVA redus facturi apa gaze, #UDMR reducere TVA intretinere, #reducere TVA intretinere , #Stiri Taxe si impozite