Un drum lin spre mare? Veste importanta despre taxa pentru trecerea podului Fetesti-Cernavoda

Luni, 16 Martie 2015, ora 20:41
1388 citiri
Un drum lin spre mare? Veste importanta despre taxa pentru trecerea podului Fetesti-Cernavoda
Foto: CNADNR

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale a transmis, luni, ca au fost demarate lucrarile de implementare a sistemului informatic pentru colectarea electronica a tarifului de trecere a podurilor dunarene din Statia de Taxare de la Fetesti-Cernavoda, pe Autostrada A2, Bucuresti - Constanta.

Sistemul informatic va inlocui achitarea tarifului de trecere cu oprire la bariera, utilizatorii putand opta pentru achitarea tarifului in afara Statiei, in avans sau pana la ora 24 a zilei urmatoare, informeaza un comunicat al CNADNR.

Astfel, utilizatorii vor avea urmatoarele optiuni de achitare a tarifului:

 prin SMS transmis la un numar scurt; prin achitarea tarifului de trecere prin reteaua de parteneri autorizati ai CNADNR; prin utilizarea cardului bancar, in urma configurarii unui cont intr-un portal web si printr-o aplicatie pentru mobil puse la dispozitie de CNADNR SA.

Faza initiala a lucrarilor a implicat introducerea sistemului de recunoastere automata a numerelor de ...citeste mai departe despre "Un drum lin spre mare? Veste importanta despre taxa pentru trecerea podului Fetesti-Cernavoda" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#sistem informatic plata taxa pod Fetesti, #plata taxa pod Fetesti , #Stiri Taxe si impozite