Un fost ministru explica prezenta pe lista neagra a ANAF: M-am ocupat mai mult de finantele tarii

Vineri, 27 Mai 2016, ora 20:52
2756 citiri
Un fost ministru explica prezenta pe lista neagra a ANAF: M-am ocupat mai mult de finantele tarii
Foto: Arhiva Ziare.com

Fostul ministru de Finante, Eugen Orlando Teodorovici, a dat o explicatie, vineri, referitoare la faptul ca se afla pe lista cu datornici la stat publicata de curand de ANAF.

El a spus ca s-a ocupat mai mult de administrarea banilor tarii si a neglijat situatia financiara personala, informeaza News.ro.

"Am facut-o ca un om normal. Nu a trebuit sa spun 'domnule, nu imi convine pentru ca am de suferit ca si imagine'. Sunt ca orice contribuabil. Poate de multe ori am uitat sa ma ocup de finantele mele, m-am ocupat de finantele tarii. Recunosc si asta. Treburile casei le-am lasat pe umerii sotiei", a spus Teodorovici.

Fostul ministru s-a plans ca ar putea fi nevoit sa ia un credit de la o banca pentru a plati macar penalitatile. El a adaugat ca daca avea banii necesari pentru a plati datoria initiala, atunci ar fi facut-o si nu ar fi asteptat ca sa acumuleze datorii ...citeste mai departe despre "Un fost ministru explica prezenta pe lista neagra a ANAF: M-am ocupat mai mult de finantele tarii" pe Ziare.com

#Teodorovici lista neagra ANAF, #fost ministru lista neagra ANAF, #fost ministru lista datornici, #lista datornici ANAF , #Stiri Taxe si impozite