Va mentine noul ministru de Finante masurile fiscale si cresterile salariale din era Ponta?

Luni, 16 Noiembrie 2015, ora 17:57
1274 citiri
Va mentine noul ministru de Finante masurile fiscale si cresterile salariale din era Ponta?
Foto: LinkedIn/Anca Paliu Dragu

Cresterea investitiilor publice in infrastructura, a PIB-ului potential, a exporturilor, precum si cresterea colectarii veniturilor publice prin conformarea voluntara a contribuabililor si accelerarea informatizarii ANAF se numara printre obiectivele ministrului propus pentru Finante, Anca Paliu Dragu.

Guvernul va pastra toate masurile Codului Fiscal si pe cele aprobate ulterior, precum si cresterile salariale, pentru a mentine stabilitatea si predictibilitatea mediului fiscal, iar bugetul pe 2016 va prevede un deficit bugetar sub 3% din PIB, a declarat aceasta in cadrul audierilor din Parlament.

"Ce m-a determinat sa accept aceasta propunere extrem de onoranta de a prelua Ministerul Finantelor a fost experienta mare, care m-a facut sa cunosc multe dintre aspectele economiei romanesti, am incercat o perioada lunga sa gasim solutii impreuna cu dumneavoastra. Cand mi s-a oferit aceasta sansa, sa vin de partea cealalta a mesei, am acceptat imediat propunerea", a spus aceasta.

Ea ...citeste mai departe despre "Va mentine noul ministru de Finante masurile fiscale si cresterile salariale din era Ponta?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#obiective ministru Finante, #masuri ministru Finante, #Anca Paliu Dragu , #Stiri Taxe si impozite