Veniturile colectate de ANAF au crescut pana la 115 mil lei

Marti, 18 Decembrie 2012, ora 14:38
1541 citiri
Veniturile colectate de ANAF au crescut pana la 115 mil lei

Agentia Nationala de Administrare Fiscala a colectat in perioada aprilie - noiembrie 2012 115.481 milioane de lei, cu 8,2 milioane de lei mai mult decat in perioada similara a anului 2011, ceea ce inseamna o crestere de 7,7%.

In ceea ce priveste ponderea in Produsul Intern Brut a veniturilor colectate de ANAF, in perioada aprilie-noiembrie 2012 se constata o crestere cu 0,48 puncte procentuale fata de aceeasi perioada a anului precedent, potrivit datelor publicate marti de Fisc.

Rezultatele inregistrate de ANAF sunt consecinte ale intensificarii actiunilor de combatere a evaziunii fiscale din domeniul produselor accizabile si TVA, precum si a imbunatatirii procesului de colectare la bugetul de stat.

In perioada aprilie - noiembrie 2012 ANAF a colaborat cu structuri din MAI si Ministerul Public pentru destructurarea unor grupari evazioniste din zona comertului cu produse petroliere, alcool si zahar, explica ANAF in documentul de presa.

Citeste mai multe despre Veniturile colectate de ANAF in perioada aprilie - noiembrie au crescut cu aproape 8% pe AvocatNet.ro

#colectari ANAF, #venituri anaf, #taxe si impozite ANAF , #Stiri Taxe si impozite