Veste extraordinara: Vacantele in Romania si in afara s-ar putea ieftini masiv

Duminica, 15 Martie 2015, ora 16:55
1087 citiri
Veste extraordinara: Vacantele in Romania si in afara s-ar putea ieftini masiv

Vacantele interne si externe se vor ieftini cu pana la 10% daca TVA pentru turism va scadea la 9% in urmatoarea perioada, a declarat Alin Burcea, prim-vicepresedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT).

"Pentru agentii, scaderea TVA ar insemna un lucru extraordinar. Nivelul actual de 24% este mult prea mare si ne termina. Nu ne ramane nimic ca sa ne putem dezvolta. Cei care aduc turisti in tara, in proportie de 80%, sunt agentiile. E bine ca sprijinim hotelurile, iar legea voucherelor de vacanta ajuta in primul rand hotelurile, pentru ca se intampla in Romania. Si reducerea TVA la pachetele de servicii ajuta tot hotelurile, insa scaderea TVA la agentiile de turism s-ar simti atat in pretul vacantelor interne, cat si al celor externe", a spus Burcea.

Guvernul ia in calcul scaderea TVA la 9% pentru intregul domeniu al turismului, a promis joi premierul Victor Ponta la deschiderea Targului de turism, el precizand totodata ca, in scurt timp, Ministerul Finantelor va... citeste mai departe despre "Veste extraordinara: Vacantele in Romania si in afara s-ar putea ieftini masiv" pe Ziare.com

#ieftinire vacante, #scadere tva all inclusive, #vacante ieftine tva , #Stiri Taxe si impozite