Vicepremierul Dancu da asigurari: Nu intentionam sa modificam Codul Fiscal. Asteptam un guvern de 4 ani

Vineri, 09 Septembrie 2016, ora 22:02
2822 citiri
Vicepremierul Dancu da asigurari: Nu intentionam sa modificam Codul Fiscal. Asteptam un guvern de 4 ani
Foto: site Guvernul Romaniei (Arhiva)

Vicepremierul Vasile Dancu a declarat, vineri, ca Executivul nu are nicio intentie sa modifice Codul Fiscal, precizand ca asteapta ca un guvern care va veni pentru patru ani sa dezvolte politica fiscala.

Intrebat daca Guvernul isi asuma proiectul de Ordonata de Urgenta privitor la modificarea Codului Fiscal publicat marti, Vasile Dancu a raspuns ca nu este o strategie a Guvernului si ca Executivul nu are nicio intentie de a modifica Codul Fiscal.

"Premierul si ministrul de Finante au spus in mod clar: nu este o strategie a Guvernului aceasta. Nu avem nicio intentie in programul nostru sa modificam Codul Fiscal in aceasta directie, cel putin in directia documentului care a aparut. A fost vorba despre un fel de brain storming si un fel de initiativa a unui secretar de stat al doamnei ministru, inteleg ca si-a asumat responsabilitatea pentru acest proiect si si-a dat demisia.

Nu are legatura cu nicio strategie discutata de Guvern sau vreo strategie in care Guvernul sa incerce sa ...citeste mai departe despre "Vicepremierul Dancu da asigurari: Nu intentionam sa modificam Codul Fiscal. Asteptam un guvern de 4 ani" pe Ziare.com

#Dancu modificare cod fiscal Biris , #Stiri Taxe si impozite