Victor Ponta a deschis un nou front de lupta impotriva clasei de mijloc

Vineri, 03 Aprilie 2015, ora 06:24
1072 citiri
Victor Ponta a deschis un nou front de lupta impotriva clasei de mijloc
Foto: Ministerul de Finante

Scriu aceste randuri, pornind de la faptul ca sunt impotriva evaziunii fiscale de orice fel. Cer bon si il iau de fiecare data cand plec dintr-un magazin.

Trebuie sa fim constienti ca nu putem avea un stat care sa faca investitii majore si sa creeze locuri de munca fara ca fiecare dintre noi sa contribuie cu o suma de bani.

Ceea ce ma revolta, in schimb, e cum suntem tratati de stat si de functionarii sai. Ma deranjeaza ca, la nivelul administratiei fiscale, toti suntem considerati potentiali evazionisti. Ma deranjeaza ca nu exista nicio masura de preventie si ca nu exista o a doua sansa.

Nu poti sa penalizezi pe cineva, nu poti sa-i blochezi conturile, nu poti sa-i iei dobanzi la penalitati, iar tu, administrator fiscal, n-ai stat niciodata de vorba cu contribuabilul respectiv, nu l-ai anuntat ca incalca legea si nu i-ai dat nicio perioada de gratie sa revina in cadrul legal.

Pur si simplu, nu inteleg de ce statul e impotriva afacerilor, a initiativei personale si de ce ...citeste mai departe despre "Victor Ponta a deschis un nou front de lupta impotriva clasei de mijloc" pe Ziare.com

#evaziune fiscala Ponta, #ANAF controale , #Stiri Taxe si impozite