Ziua decisiva pentru Codul Fiscal: Cu ce propuneri se prezinta UNPR

Marti, 18 August 2015, ora 10:23
1141 citiri
Ziua decisiva pentru Codul Fiscal: Cu ce propuneri se prezinta UNPR
Foto: Arhiva Ziare.com

Partidele politice din Parlament se vor intalni joi pentru a purta discutii pe marginea masurilor noului Cod Fiscal, iar unul dintre negociatorii desemnati de UNPR, Haralambie Vochitoiu, dezvaluie care sunt propunerile formatiunii sale politice.

Senatorul a precizat, pentru Stiripesurse.ro, ca printre masurile dorite de UNPR se numara neimpozitarea veniturilor din dividende si scutirea profitului reinvestit in echipamente tehnologice.

"Ce ne intereseaza pe noi foarte mult este ca masurile bune din acest Cod sa ramana si fac cateva precizari: neimpozitarea veniturilor din dividende este un lucru bun la care tinem si care va putea incuraja piata de capital din Romania care este foarte slaba din pacate si daca discutam in continuare tehnic, in tarile dezvoltate o firma apeleaza la un credit bancar doar in ultima instanta, se capitalizeaza prin alte metode. (...)

Facilitatile de scutire a profitului reinvestit in echipamente tehnologice iar este o masura la care noi tinem foarte... citeste mai departe despre "Ziua decisiva pentru Codul Fiscal: Cu ce propuneri se prezinta UNPR" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#UNPR Cod Fiscal, #propuneri UNPR Cod Fiscal, #dezbatere partide Cod Fiscal , #Stiri Taxe si impozite