Ziua deciziei pe Codul Fiscal: Echipele de negociere si mandatele lor

Joi, 20 August 2015, ora 07:57
1218 citiri
Ziua deciziei pe Codul Fiscal: Echipele de negociere si mandatele lor
Foto: Arhiva Ziare.com

Iminentele discutii "tehnice" pe marginea Codului Fiscal prefigureaza o simpla dezbatere politica legata exclusiv de nivelul pana la care va fi redusa TVA.

Cu 24 de ore inainte de negocieri si dupa o intrevedere cu presedintele Klaus Iohannis, premierul Ponta a spus, miercuri, ca nu poate accepta o TVA mai mare de 20%.

In conditiile in care participantii la discutiile programate joi, la Palatul Parlamentului, par sa se concentreze numai pe nivelul acestei taxe, sunt sanse mari ca restul modificarilor cuprinse de Codul Fiscal sa fie pastrate si dupa sesiunea extraordinara programata in 24-25 august, cand parlamentarii rediscuta la solicitarea presedintelui Iohannis aceasta lege.

Ponta: Iohannis a fost de acord cu TVA de 20%S-a schimbat schimbarea: Ponta anunta TVA de 20%. S-a inteles cu Iohannis si Isarescu (Video)Ziua decisiva pentru Codul Fiscal: Cu ce propuneri se prezinta UNPRKelemen Hunor: UDMR propune revenirea la TVA de 19%; celelalte masuri fiscale pot fi ...citeste mai departe despre "Ziua deciziei pe Codul Fiscal: Echipele de negociere si mandatele lor" pe Ziare.com

#Codul Fiscal negocieri PSD UNPR PNL, #Codul Fiscal modificari negocieri , #Stiri Taxe si impozite