Asistenta tehnica pentru variantele de ocolire Barlad si Timisoara Sud costa 3,6 milioane lei

Vineri, 19 Martie 2010, ora 12:28
1593 citiri
Asistenta tehnica pentru variantele de ocolire Barlad si Timisoara Sud costa 3,6 milioane lei

CNADNR a semnat cu firmele Serch Corporation si Tecnic Consulting Engineering Romania un contract 3,6 milioane lei, fara TVA, pentru documentatiile de pregatire a lucrarilor pentru variantele de ocolire Barlad si Timisoara Sud, a anuntat vineri compania.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a semnat joi, 18 martie, un contract de asistenta tehnica pentru "Elaborarea studiului de fezabilitate, proiectului tehnic, detaliilor de executie si a documentatiilor de atribuire pentru variantele de ocolire Barlad si Timisoara Sud".

Contractul a fost atribuit, in urma unei proceduri de licitatie deschisa.

Din valoarea totala a contractului, 2,5 milioane lei constituie finantare nerambursabila acordata de Comisia Europeana din Fondul European de Dezvoltare Regionala (FEDR), restul sumei fiind asigurata de guvern, de la buget.

Contractul este parte a proiectului "Pregatirea constructiei variantelor de ocolire Toplita, Tusnad, Sighisoara, Fagaras, Huedin, Barlad, Timisoara Sud", proiect promovat de CNADNR si Autoritatea de Management pentru POS T in cadrul Programul Operational Sectorial Transport Axa Prioritara 2, Domeniul Major de Interventie 2.1. - "Modernizarea si dezvoltarea infrastructurii rutiere nationale".

Perioada de implementare a contractului este de 15 luni de la data inceperii activitatii.

#asistenta, #tehnica, #barlad, #timisoara, #sud , #TVA