Avioane, tunuri si TAB-uri, la licitatie

Duminica, 08 August 2010, ora 21:07
2019 citiri
Avioane, tunuri si TAB-uri, la licitatie

Romtehnica organizeaza pe 20 august o licitatie deschisa, in cadrul careia a scos la vanzare 13 TAB-uri, 23 de avioane si 22 de tunuri antitanc, toate scoase din uz, cu preturi de pornire intre 9.300 si 2.600 de lei, fara TVA, potrivit documentelor afizate pe site-ul companiei citate de Newsin. 

Licitatia publica deschisa cu strigare urmeaza sa aiba loc pe 20 august, iar potrivit anuntului postat pe site-ul Romtehnica, taxa de participare la licitatie este de 40 de lei, cu TVA.

Potrivit caietului de sarcini, la licitatie pot participa numai operatorii economici specializati si autorizati care au in domeniul de activitate fabricatia, modernizarea, reparatia bunurilor identice sau similare si/sau valorificarea deseurilor industriale reciclabile si care, in ambele situatii, sunt autorizati ca valorificator de deseuri in conditiile legii, precum si cei care se obliga sa dezmembreze sau sa taie echipamentul militar la sediul unitatilor gestionare/detinatoare, conform operatiunilor tehnice impuse prin caietul de sarcini si sa preia deseurile rezultate in urma dezmembrarii/taierii bunurilor in cauza.

Pe lista echipamentelor militare scoase din uz si oferite spre vanzare se regasesc doua centre radio mobile pe senile model BTR 50 PU, ale caror preturi de incepere se ridica la 9.300 de lei, fiind, de altfel, cele mai scumpe produse.

Un TAB va putea fi achiozitionat cu cel putin 9.000 de lei, fara TVA, iar Romtehnica va scoate la licitatie, pe 20 august, 13 transportoare blindate, de diferite modele. Totodata, 23 de avioane IAR 93 SC-B sunt scoase la licitatie de Romtehnica, cu preturi care pornesc de la 7.777 de lei, fara TVA.

De asemenea, sunt oferite spre vanzare si 22 de tunuri antitanc, de diferite calibre, cu preturi cuprinse intre 2.600 si 3.125 de lei. Armamentul si tehnica militara, toate scoase din uz, erau in dotarea unor unitati militare din Beius, Sibiu, Deveselu si Medgidia. 

#avioane, #tunuri, #licitatie, #romtehnica , #TVA