Convorbiri gratuite in retea de la Zapp

Joi, 30 Martie 2006, ora 11:42
1207 citiri

Operatorul de telefonie mobila Zapp a lansat A"Talk FreeA", ofera convorbiri gratuite in retea, precum si tarife competitive pentru convorbirile in celelalte retele.Zapp Talk Free 600 si Zapp Talk Free 1000

Abonamentul Zapp talk Free 600 costa patru dolari/luna (plus TVA) si include 600 de minute de convorbiri gratuite in retea, ce pot fi utilizate de luni pana vineri, intre orele 21:00- 8:00, precum si sambata si duminica, indiferent de ora.

Zapp Talk Free 1000 include 1000 de minute de convorbiri gratuite cu orice numar din reteaua Zapp, indiferent de ora sau zi, pentru un abonament lunar de dolari (plus TVA). In plus, abonatii Zapp Talk Free beneficiaza de tarif unic redus, de numai 0,14 USD/minut, pentru toate apelurile catre o A"retea GSM favoritaA", precum si pentru toate apelurile catre orice numar din urmatoarele retele fixe Romtelecom, RDS, Astral, Dial Telecom, Radiocom (SNR). Alegerea A"retelei GSM favoritaA" se face gratuit, in momentul semnarii contractului de abonament, alegerea putand fi insa modificata o data pe luna, in schimbul unei taxe de doi dolari.

Apelurile catre restul retelelor nationale sunt tarifate cu 0,19 dolari/minut, iar apelurile aditionale in reteaua Zapp, cu 0,09 dolari/minut. Pentru abonamentele Zapp Talk Free sunt disponibile doua optiuni care micsoreaza si mai mult costul convorbirilor catre retelele fixe si mobile. Prin activarea optiunii Upgrade To Fix, utilizatorii pot suna cu numai 0,06 dolari/minut catre orice numar din retelele fixe nominalizate anterior, indiferent de ora sau de zi.

A"Retea GSM favoritaA"

Acest concept poate fi extins prin activarea optiunii Upgrade To GSM. Astfel, in plus fata de A"reteaua GSM favoritaA", deja aleasa, pot fi definite alte A"retele favoriteA". Apelurile catre oricare dintre acestea sunt taxate cu tariful unic de 0,14 dolari/minut. Activarea oricarei optiuni se poate face in schimbul unei taxe lunare de un dolar, respectiv un dolari/retea, in cazul opaiunii Upgrade To GSM.

In plus, abonatul Zapp Talk Free are posibilitatea de a alege si alte optiuni de tip Upgrade disponibile in oferta Zapp. Acestea ofera acces la tarife mai mici pentru alte tipuri de servicii, precum Upgrade International pentru convorbiri internationale, Upgrade SMS pentru mesaje scrise si Upgrade Internet pentru navigarea pe Internet.

De asemenea, fiecare abonat Zapp Talk Free beneficiaza de minutele aniversare acordate in cadrul programului de fidelitate Zapp Compliment, astfel: 7 minute de convorbiri nationale pe viata dupa un an in retea, respectiv 15 minute dupa doi ani.

BANII NOSTRI - COTIDIAN ONLINE DE FINANTE SI AFACERI