Deloitte Romania si Reff & Asociatii organizeaza seminarul interactiv "TVA in practica"

Vineri, 05 Mai 2017, ora 17:30
2644 citiri
Deloitte Romania si Reff & Asociatii organizeaza seminarul interactiv "TVA in practica"

Deloitte Romania si Reff & Asociatii alaturi de BusinessMark Event Management anunta organizarea seminarului interactiv "TVA in practica", ce va avea loc pe 16-17 mai 2017 la Hotel InterContinental, Bucuresti.

Sistemul romanesc de TVA implica colectarea si deducerea TVA, iar acest lucru are un efect neutru asupra companiilor. Legislatia complexa genereaza numeroase intrebari la care avem nevoie de raspunsuri pentru a aplica corect TVA. Aplicarea neadecvata a regulilor de TVA poate conduce la obligatii suplimentare considerabile pentru o companie.

Prin intermediul seminarului, Deloitte Romania isi propune sa clarifice modul de functionare a sistemului de TVA, punand accent pe latura practica. Se vor discuta inclusiv aspecte de vama si procedura fiscala data fiind incidenta lor semnificativa in practica TVA.

Participantii au oportunitatea sa se intalneasca cu urmatorii speakeri:

* PIETER WESSEL - Partener, Taxe Indirecte - Deloitte Romania

* ALEXANDRU APARASCHIVEI - Senior Manager, TVA - Deloitte Romania

* MIHAI PETRE - Senior Manager, Vama - Deloitte Romania

* LOREDANA ILEA - Senior Consultant, TVA - Deloitte Romania

* ANA SABIESCU - Senior Consultant, TVA - Deloitte Romania

* IONUT IABLONSCHI - Senior, Litigii fiscale - Reff & Asociatii - Member of the Deloitte Legal network

Seminarul "TVA in practica" este dedicat directorilor financiari si generali, controllerilor financiari, directorilor economici si contabili, contabililor, auditorilor, expertilor fiscali, analistilor financiari si consultantilor fiscali.

Seminarul este organizat de Deloitte Romania si Reff & Asociatii cu sprijinul BusinessMark Event Management si al partenerilor media: Jurnalul de Afaceri, Promo Afaceri, Ziare.com, Business24, Calendar Evenimente, NewMoney, MLM News, PRBox, Rbeconnect, SaptamanaFinanciara, Debizz, Revista Valoarea, Antreprenorinromania, Transilvania Business, Roportal, Bucuresteni.ro, Administratie.ro, Manager Express, Plan de afacere, Economia Online, Global Manager, Legal Marketing, Finzoom, Chalbert, Avocatura, Vox Capital, Rabbit.

Inregistrarea la seminar se va face prin completarea formularului online, disponibil pe site-ul BusinessMark si trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

#seminar TVA practica , #TVA