Fiscalitate 24.7: Este mai usor sa previi decat sa justifici eventualele deviatii de la nivelul de piata

Joi, 08 Februarie 2018, ora 14:33
1486 citiri
Fiscalitate 24.7: Este mai usor sa previi decat sa justifici eventualele deviatii de la nivelul de piata

Peste 100 de specialisti din domeniul contabil-fiscal care doresc sa fie la curent cu tot ceea ce inseamna reglementari si interpretare corecta a textelor de lege care guverneaza acest domeniu, sunt asteptati sa participe la evenimentul Fiscalitate 24.7, care are loc la Cluj-Napoca, in data de 15 februarie la The Office.

Reprezentantii TaxWise confirma prezenta la Fiscalitate 24.7.

Prin prisma modificarilor recente ale legislatiei fiscale si a practicii in domeniu, in principal sfera serviciilor TaxWise se axeaza pe proiectele de preturi de transfer.

"Preturile de transfer reprezinta o provocare atat pentru contribuabili, cat si pentru autoritatile fiscale. Un dosar de preturi de transfer de succes depinde de intelegerea modelului de afaceri a societatii analizate si de transpunerea de informatii cheie intr-o forma usor de inteles de catre organul de control. Experienta noastra in sfera preturilor de transfer arata ca este mai usor sa previi decat sa justifici eventualele deviatii de la nivelul de piata", a declarat Iulia Butnaru.

Speaker in cadrul evenimentului, Iulia Butnaru este partener in cadrul TaxWise, societatea formata din specialisti in sfera preturilor de transfer cu experienta in Big4.

A realizat si coordonat numeroase proiecte in sfera preturilor de transfer pentru clienti din industrii variate precum: IT, farmaceutic, auto, sectorul energetic, retail.

Are experienta in proiecte de consultanta si asistenta in cadrul inspectiilor fiscale (inclusiv contestatii), audit fiscal, proiecte de revizuire fiscala, reorganizari si structurare internationala.

Lavinia Monoranu, partener TaxWise se alatura evenimentului din acest an, aducand un plus valoare prin expertiza formata in proiecte de consultanta si asistenta in cadrul inspectiilor fiscale.

Lavinia a realizat si coordonat numeroase proiecte de preturi de transfer pentru clienti din diferite industrii si a contribuit la obtinerea unuia din primele acorduri de pret in avans din Romania.

A sustinut prezentari pe tema preturilor de transfer in fata reprezentantilor diferitelor companii, in cadrul seminariilor "The Academy" organizate de PwC si in cadrul seminariilor organizate de CECCAR.

Tematica pe care reprezentantii TaxWise o abordeaza in cadrul conferintei este: Nou si Vechi in Preturile de Transfer si va raspunde urmatoarelor intrebari:

  • De ce tocmai societatea pe care o reprezint face subiectul unei inspectii fiscale in sfera preturilor de transfer?
  • Cum se desfasoara o inspectie fiscala in sfera preturilor de transfer?
  • Exemple practice intalnite in cadrul inspectiilor fiscale pe preturi de transfer

Alexandra Rogojan, Tax Manager PwC Romania se alatura echipei PwC inca din anul 2009, iar in prezent este responsabila de coordonarea departamentului de taxe in cadrul biroului regional al PwC din Cluj-Napoca.

"In cadrul Fiscalitate 24.7, tematica pe care o abordez cuprinde o radiografie a modificarilor care au loc in sfera fiscalitatii in ultima perioada, atat la nivel international (schimb de informatii, transparenta, conformare voluntara) cat si local (focus pe modificarile legislative aplicabile microintreprinderilor). Totodata, voi trece in revista masurile / modificarile care se intentioneaza a fi implementate in viitor in materie fiscala", completeaza Alexandra.

Tinerea contabilitatii unei entitati inseamna mai mult decat depunerea declaratiilor fiscale si asigurarea platii la timp a datoriilor catre buget.

Informatiile pe care le ofera contabilitatea sunt un punct cheie pentru luarea deciziilor de business ale oricarei organizatii.

Fiscalitate 24.7 este cadrul potrivit pentru a fi la curent cu modificarile pe care legislatia fiscala le aduce anual si a sti cum sa le interpretezi corect pentru bunul mers al business-ului pe care il gestionezi.

Agenda cuprinde in acest an continut adaptat fiecarui nivel de management fiscal si prezinta sectiuni precum:

  • Tendinte fiscale la nivel international si local
  • Impozitarea in domeniul criptomonedelor
  • Preturile de transfer: Ce se mai intampla in controalele fiscale?
  • Locul prestarii de servicii din punctul de vedere al TVA

Agenda completa, modalitatatile de inregistrare si lista completa a speakerilor poate fi consultata pe site-ul official al evenimentului: http://www.fiscalitate24.ro.

Partenerii care sustin evenimentul: TaxWise, PwC, Ey, Adrian Benta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#conferinta fiscalitate, #modificari fiscale, #taxe impozite 2018 , #TVA