Nuclearelectrica extinde reteaua pentru 7,9 milioane lei

Marti, 26 Ianuarie 2010, ora 16:24
1292 citiri
Nuclearelectrica extinde reteaua pentru 7,9 milioane lei

Ager Business Tech va furniza Nuclearelectrica lucrari suplimentare de extindere si securizare retea de calculatoare, contract de 7.963.750 lei, potrivit unui anunt de atribuire publicat marti pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), informeaza NewsIn.

Criteriul de atribuire a fost pretul cel mai scazut, tipul procedurii fiind negociere fara anunt de participare. Data atribuirii contractului a fost 13 ianuarie 2010, fiind primita o singura oferta.

Valoarea initiala estimata a contractului a fost de 8.043.750 lei, fara TVA, si s-a ajuns la o valoare totala de 7.963.750 lei, fara TVA.

Directorul general al Nuclearelectrica, Pompiliu Budulan, a declarat recent, pentru Agentia NewsIn, ca cel de-al doilea producator de electricitate din Romania si-a planificat pentru acest an investitii de circa 500 milioane lei, valoare asemanatoare cu cea din 2009, respectiv aproximativ 520 milioane lei.

"Investitiile planificate pentru 2010 vor fi facute in extinderea, reabilitarea si modernizarea unor capacitati existente, pentru achizitia de apa grea la Unitatile 1 si 2 de la Cernavoda, in depozitele de combustibili, in centrul de agrement din Cernavoda, precum si pentru dublarea capacitatii de fabricatie a combustibilului nuclear", preciza Pompiliu Budulan.

Directorul general al Nuclearelectrica a mai spus ca finantarea pentru aceste investitii provine din surse proprii si fonduri de la bugetul de stat.

Samsung și Qualcomm vor să ducă viteza 5G la alt nivel. Despre ce tehnologie este vorba
Samsung și Qualcomm vor să ducă viteza 5G la alt nivel. Despre ce tehnologie este vorba
Samsung și Qualcomm au anunțat recent rezultatele promițătoare ale testelor efectuate cu tehnologia avansată de modulație 1024 QAM (Quadrature Amplitude Modulation), înregistrând o...
#Nuclearelectrica, #retea, #milioane , #TVA