Vezi cati bani aloca CFR pentru studii de fezabilitate

Vineri, 05 August 2011, ora 11:37
1359 citiri
Vezi cati bani aloca CFR pentru studii de fezabilitate

CFR va organizat pe 17 august o licitatie pentru contractul "Servicii de elaborare a studiilor de fezabilitate si a documentatiilor aferente", a carui valoare se ridica la 1,42 de milioane de lei, fara TVA, informeaza NewsIn.

Finantarea este asigurata de la bugetul de stat, durata contractului fiind de 105 zile. Criteriul de atribuire este pretul cel mai scazut.

Contractul este impartit in cinci loturi, astfel: lotul 1-Elaborare studiu de fezabilitate pentru obiectivul "Sistem computerizat de monitorizare a starii de functionare a instalatiilor de centralizare electronica, informatizarea proceselor de mentenanta si organizarea interventiilor", valoarea totala estimata a achizitiei fiind de 217.000 lei, fara TVA, iar lotul 2-Documentatii pentru obtinerea avizelor, acordurilor si intocmirea studiilor pentru obiectivul "Centralizarea electronica in statia CF Videle", in valoare totala de 200.000 lei, fara TVA.

Totodata, valoarea totala estimata pentru lotul 3-Elaborare studiu de fezabilitate pentru obiectivul "Sporirea eficientei economice prin introducerea de instalatii de semnalizare automata a trecerilor la nivel cu calea ferata", este de 450.000 lei, fara TVA, iar pentru lotul 4-Elaborare studiu de fezabilitate pentru obiectivul "Sporirea eficientei economice prin controlul liniilor dintre statii cu numaratoare de osii" este de 200.000 lei, fara TVA.

In ceea ce priveste lotul 5-Elaborare studiu de fezabilitate pentru obiectivul "Sporirea eficientei economice prin reintregirea BLA pentru 18 distante de circulatie", valoarea totala estimata a achizitiei este de 350.000 lei, fara TVA.

#cfr, #studiu fezabilitate, #licitatie cfr , #TVA