2,9 milioane de vizitatori ai pavilionului Romaniei de la Shanghai

Miercuri, 01 Septembrie 2010, ora 01:07
1255 citiri
2,9 milioane de vizitatori ai pavilionului Romaniei de la Shanghai

Pavilionul Romaniei la EXPO 2010 Shanghai marcheaza, miercuri, patru luni de la deschiderea oficiala, anunta MAE, precizand ca in aceasta perioada a fost primita vizita a peste 2,9 milioane de persoane si 130 de delegatii oficiale, potrivit Mediafax. 

Potrivit unui comunicat al MAE, momentul de maxima vizibilitate a Romaniei la EXPO 2010 a avut loc la 29 iulie, cand a fost sarbatorita Ziua Nationala la Expozitia Mondiala, in prezenta ministrului Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, ministrului Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea si a unor membrii ai Parlamentului Romaniei si Ministerului Culturii si Patrimoniului National.

In ultima luna, cea mai importanta vizita a unei delegatii straine la Pavilionul Romaniei a fost cea a Inaltului reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe si Politica de Securitate si vice-presedinte al Comisiei Europene, Catherine Ashton, care a vizitat Greenpolis la 29 august, declarandu-se impresionata de programul cultural al pavilionului romanesc, mai precizeaza MAE.

Ministerul de Externe mai spune ca vizitatorii pavilionului sunt interesati de cultura, istoria, dansul, muzica si arta culinara romaneasca, cozile zilnice de la intrarea in spatiile Pavilionului Romaniei fiind o dovada a interesului vizitatorilor Expozitiei mondiale de la Shanghai pentru Romania.

Pavilionul Romaniei la Expo Shanghai 2010 a oferit vizitatorilor aproximativ 2.400 de reprezentatii artistice live, care au constat in spectacole de dans si concerte zilnice de muzica populara si clasica din repertoriu romanesc si international. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
#vizitatori, #pavilion, #romania, #shanghai, #expo 2010, #udrea , #stiri Teodor Baconschi