Ce cauta cei mai bogati seici din lume in Romania

Luni, 23 Mai 2011, ora 09:40
6937 citiri
Ce cauta cei mai bogati seici din lume in Romania

Unul dintre cei mai bogati seici din lume, seicul Sultan bin Khalifa bin Zayed Al Nahyan, a carui familie controleaza 10% din resursele de petrol ale lumii si detine o avere de peste 15 miliarde de dolari a avut o intrevedere cu ministrul Afacerilor Externe, Teodor Baconschi.

"Discutiile cu inaltul oficial emiratez au oferit posibilitatea evaluarii stadiului relatiilor bilaterale, indeosebi in domeniul economic, precum si a analizarii oportunitatilor de initiere si derulare a unor noi proiecte de cooperare", se arata intr-un comunicat al MAE.

In comunicat se arata ca anul viitor va avea loc la Abu Dhabi a doua editie a Forumului Economic Consiliul de Cooperare al Golfului, dupa ce prima editie a avut loc in luna martie la Bucuresti.

"Cultivam relatii strategice cu parteneri de valoare".

"Misiunea noastra este de a gestiona resursele pe care le detinem astazi intr-un mod eficient si responsabil pentru a asigura dezvoltarea EAU pentru generatiile viitoare.

Intotdeauna suntem constienti de modul in care istoria si urmasii nostri ne vor judeca.

In acest scop, noi investim in dezvoltarea tarii noastre si cultivam relatii strategice cu parteneri de valoare care doresc sa aplice expertiza lor la realizarea aspiratiilor poporului din Emiratele Arabe Unite si pentru imbunatatirea calitatii vietii cetatenilor si locuitorilor sai", se arata pe site-ul holdingului detinut de Sultan bin Khalifa, S.B.K. Holding.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#investitie araba, #miliardar arab, #seic, #avere, #milionar , #stiri Teodor Baconschi