Simti ca te-ai plafonat in afaceri? Incearca terapia Theta

Sambata, 24 August 2013, ora 00:00
4065 citiri
Simti ca te-ai plafonat in afaceri? Incearca terapia Theta

Terapia este benefica si in afaceri, nu doar pe plan personal. Cristina Hlusak a pus bazele terapiei Theta Healing, un concept construit in jurul ideii ca "identificarea si eliminarea blocajelor reprezinta primul pas catre succes".

"Folosind undele cerebrale Theta ale creierului, care pana acum au fost considerate a fi accesibilile numai in timpul somnului profund sau in meditatie, terapeutul este capabil sa identifice convingeri, blocaje profunde, care ne-ar putea impiedica sa avansam in afaceri, sau in viata", explica specialistul modul in care aplica tehnicile Theta Healing, pentru Business24.

Convingerile noastre sunt aproape in intregime stocate in subconstient. Unele sunt formate pe bazata experientelor noastre de viata; multe dintre ele create incepand cu varsta de 4 ani.

Cand aceste convingeri sunt schimbate, are loc o vindecare fiziologica instantanee, care permite imbunatatirea sanatatii fizice si mentale.

"Prin Theta Healing putem reprograma rapid mintea subconstienta, putem face schimbari imediate la nivel de subconstient, pentru a crea viata pe care o dorim", adauga terapeutul.

"Poate ca am crescut intr-o casa cu doi parinti de succes, ambii nefericiti. La varsta de 4 ani, ne putem crea convingerea ca succesul ii face pe oameni nefericiti. Aceasta credinta nu ne serveste, daca dorim sa avem succes si sa fim fericiti; nu ne-ar face decat sa ne luptam pentru a realiza ceea ce ne dorim", explica Cristina Hlusak.

Un specialist Theta Healing este capabil sa elimine aceste convingeri limitative in cateva secunde, sa le inlocuiasca cu convingeri pozitive, de sustinere, pentru transformare, pentru a ne ajuta sa obtinem ceea ce dorim sa realizam in viata.

Theta Healing ne ajuta sa ne cream propria realitate, completeaza Cristina Hlusak, "realitatea carierei pe care o dorim, viata pe care o vrem, cu rezultate durabile si imediate".

Ce este Theta Healing si cum ne poate ajuta aceasta tehnica pe plan profesional, in afaceri?

Prin Theta Healing invatam cum sa folosim darurile noastre intuitive pe care toti le avem din nastere, oferindu-ne noi oportunitati pentru a transforma realitatea noastra in orice domeniu al vietii, inclusiv pe plan profesional.

In orice afacere, pregatirea profesionala, inteligenta, super-inteligenta, ne ajuta si contribuie in mare masura la succesul nostru, dar, scoala vietii si intuitia, contribuie la fel de mult.

Intr-o lume de afaceri in care cerintele sunt tot mai mari, Theta Healing stimuleaza claritatea mentala, reduce anxeitatea si promoveaza bucuria in tot ceea ce alegem sa facem.

Cand a fost ultima data cand ne-am bucurat cu adevarat de tot ce am realizat pe plan profesional, in afaceri?

Theta Healing ne ajuta sa recunoastem vocea noastra interioara, ne ofera sprijinul pentru a spori increderea si stima de sine, pentru a debloca creativitatea si potentialul nostru. Cu Theta Healing putem descoperi cariera noastra ideala, putem consolida afacerea noastra, putem trai o viata fara stres.

Cati oameni de afaceri apeleaza la aceasta terapie pentru a-si mentine echilibrul? Cat de bine a fost primit acest concept in Romania?

Multi lideri din lumea afacerilor beneficieaza de tot ceea ce ofera Theta Healing. Exercitiile scurte, dar eficiente, imbunatatesc productivitatea, performanta in munca, gandirea creativa, chiar si sanatatea fizica.

Acest concept a fost bine primit si in Romania, datorita rezultatelor bune, obtinute imediat. Clinica ProVita, Clinica de diagnostic si tratament din Bucuresti, unde lucrez, a creat un concept nou si unic in Romania, care imbina terapiile alternative cu medicina clasica occidentala, cu rezultate fantastice.

Multi oameni de afaceri au invatat la cursurile noastre metode simple, pe care le aplica in plan profesional si in relatiile cu partenerii. Exercitiile specifie i-au ajutat sa atinga si sa mentina un nivel ridicat de succes, sa fie mai atenti, mai constienti de tot ceea ce se intampla in jurul lor.

Aceste tehnici sunt un generator de energie pentru creier si suflet, un rezervor constant de energie - la nivel fizic, mental, emotional si chiar spiritual.

Fara exercitii consumatoare de timp, Theta Healing ajuta multi oameni de afaceri sa-si mentina echilibrul, sa fie mai operativi, sa-si dezvolte abilitatile de a se concentra mai bine pentru a indeplini sarcinile de zi cu zi, in orice domeniu in care isi desfasuara activitatea.

Aplicarea acestor tehnici ofera un sentiment de multumire si bucurie profunda, prezenta si creativitate, pace si sanatate.

De cand va desfasurati activitatea in Romania?

Traiesc in Statele Unite ale Americii si colaborez cu Sonia Rossi din Italia, fondatoarea firmei My Life. Reprezint Theta Healing in Romania din 2008, de cand am introdus aceasta tehnica in tara.

Impartatesc cunostintele mele cu toti cei care vor sa invete si invat de la cei care vor sa impartaseasca cunostintele lor.

Ii invatati pe oameni cum poate evolua un business dincolo de o executia corecta din punct de vedere tehnic? Exista vreun secret ascuns al succesului? Care ar fi acesta?

Cursurile pe care le predau schimba cursul vietii. Printre acestea se numara si Jocul vietii, un curs creat de Hiroyuki Miyazaki, colegul meu din Japonia, alaturi de Vianna Stibal, fondatoarea tehnicii Theta Healing, din Statele Unite ale Americii.

La aceste cursuri participantii invata cum pot dezvolta un buiness, cum sa faca un plan, sa stabileasca intentii, sa gaseasca si sa aplice solutii creatoare, sa transforme afacerea lor de la bine, la mai bine, pentru a obtine succesul dorit. Noi creeem propria realitate, chiar si in plan profesional, in afaceri.

De cate ori ne simtim creativi, inspirati, sustinuti, motivati, gata de a cuceri lumea, dar cand vrem sa punem in practica tot ceea ce ne-am propus nu este la fel de usor cum am crezut?

Putem avea cele mai bune idei din lume, dar fara actiune nu putem sa le aplicam. La aceste cursuri invatam sa actionam, sa punem in practica ideii noi, creative, pentru a realiza ceea ce ne dorim. Identificarea si eliminarea blocajelor reprezinta primul pas catre succes. Theta Healing ne ajuta sa ne re-antrenam mintea si sa traim viata in abundenta, ca pe o a doua natura.

Pentru a asigura succesul in toate aspectele vietii noastre, este important sa pastram o atitudine pozitiva, sa gandim pozitiv, sa fim inconjurati de oameni pozitivi care cred in noi, in succesul nostru. Sa comunicam ferm, corect, intr-un mod deschis, sa fim sinceri si sa avem incredere in noi.

Este important sa stim ce vrem, sa credem in visele noastre.

Este important sa avem un scop, obiective specifice, sa cream o harta a succesului in mintea noastra, cu destinatii exacte, sa scriem si sa dezvoltam un plan pentru a-l atinge. Un plan nescris este doar un vis, iar visele nu sunt obiective. Obiectivele sunt masurabile, pas cu pas, urmaresc progresul spre realizarea viselor noastre.

Succesul este realizat prin actiune. Nu este suficient sa avem obiective si dorinta de a reusi. Obiectivele sunt nimic fara actiune.

Sa privim succesul ca pe un maraton; sa fim perseverenti si persistenti, sa invatam mereu de la oamenii de succes pe care-i admiram. Sa fim creativi, sa avem imaginatie, spirit antreprenorial, curaj si indrazneala. Sa avem auto-disciplina si sa fim capabili.

Sa invatam din greselile noastre. Esecul nu inseamna ca nu putem face din nou ceea ce nu ne-a reusit in trecut. Eu vad esecul ca pe un proces de invatare, o experienta. Sa stim sa spunem NU si sa alegem oamenii in jurul nostru care impartasesc aceleasi idealuri si au aceleasi interese.

Noi suntem creatorii vietii noastre. Succesul este o calatorie nu o destinatie; ne ofera libertatea de a fi acum si aici.

Si totusi, de ce esueaza anumite afaceri in ciuda unor contexte favorabile?

Exista intodeauna un risc de esec in afaceri. Cauzele pot fii multiple. O afacere nu se bazeaza strict pe noroc, desi uneori, poate ne dorim acest lucru. Fara pasiune pentru ceea ce facem, fara rezistenta fizica si mentala, care se materializeaza in multe ore de munca, si fara o atitudine adecvata, riscul de esec poate creste.

Liderii prea increzatori fata de succesul din trecut, sau prea increzatori ca pot face totul singuri, se pot insela. Managementul lipsit de experienta: o locatie necorespunzatoare, un marketing ineficient, anagajarea persoanelor nepotrivite, pot fi cateva din motivele esecului.

Intr-o afacere, este extrem de important sa stim ce vrem de la inceput. Multi oameni presupun ca, atunci cand au propria afacere, sunt capabili sa lucreze mai putin si sa isi permita mai mult timp liber pentru odihna. Opusul este adevarat. Daca credem ca se fac banii rapid si usor, sau ca pur si simplu, vom avea mai mult timp liber, e timpul pentru o analiza a realitatii.

Este important sa stim in ce directie vrem sa indreptam o afacere. De multe ori indeplinim toate coditiile unei retete de succes, de la planul de afaceri in care se gasesc elementele esentiale de finante, marketing, management - pana la strategie, si cu toate acestea, succesul sau reusita unei afaceri nu este garantata.

Chiar si atitudinea fondatorului este importanta, capacitatea acestuia de a fi obiectiv. O afacere manata numai din ambitie, este o afacere goala.

Exista vreo legatura intre dezechilibrul pe plan personal si cel in plan profesional?

Echilibrul inseamna a trai o viata plina, impartind timpul intre munca si activitatile personale.

Echilibru este starea de indeplinire a cerintelor de la roluri multiple, cum ar fi rolul de mama, tata, fiica, fiu, prieten, avand in vedere resursele limitate de timp, energie si bani. Cand avem mai multe roluri, pare a fi imposibil sa satisfacem toate asteptarile acestora. Insa, echilibru nu inseamna timp egal in fiecare rol.

Dezechilibrul poate fi stresant si poate produce efecte nocive atat pe plan personal, cat si pe plan profesional. La nivel individual, chiar poate aduce insatisfactie in viata personala, depresie si anxietate, care se pot manifesta si in viata profesionala. Stresul poate influenta relatiile noastre cu prietenii si familia pe pan personal si cu colegii pe plan profesional. Theta Healing ne poate ajuta sa ne regasim echilibrul.

In ce constau tehnicile de dezvoltare si vindecare alternative si ce impact pot avea asupra vietii personale si afacerilor?

Tehnicile de dezvoltare si vindecare alternative ating aspecte fizice, mentale, emotionale si spirituale ale fiintei noastre. Ne ajuta sa constientizam faptul ca posibilitatile noastre in ceea ce priveste viata personala si profesionala sunt nelimitate.

Aceste tehnici accelereaza capacitatea de vindecarea a organismului, cresc frecventa de vibratie si fluxul de energie, intaresc sistemul imunitar si sanatatea, imbunatatesc vederea, detoxifica organismul, il purifica la nivel fizic si emotional; astfel intregul organism se simte si arata mai tanar.

Aceste tehnici imbunatatesc memoria, mentin pacea si calmul interior, cresc increderea de sine, discernamantul, aduc mai multa claritate in viata.

Ele ne ajuta sa descoperim noi talente si abilitati pe care le avem latente in noi, transforma frica si indoiala, extind capacitatea de a trai in bucurie.

In urma practicarii exercitilor Theta Healing, reusim sa eliminam tiparele vechi de gandire si comportament, dobandim claritate in a privi relatile noastre, oamenii, locurile si lucrurile din jurul nostru, invatam sa avem incredere in noi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Săptămâna trecută, Huawei a lansat seria Pura 70, care a înregistrat vânzări impresionante pe piața din China. Cu toate acestea, perspectivele pentru piețele occidentale sunt mai...
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
Diversitatea informațiilor și situațiile complexe fac ca unele întâlniri de afaceri să fie solicitante. Lucrurile se pot complica, iar tu ești mai puțin concentrat pe rezultatul final. De...
#Theta Healing, #tehnici terapie succes afaceri, #terapeut succes afaceri, #Cristina Hlusak Theta Healing , #Management