Camelia Sucu, audiata la DNA

Sambata, 28 Septembrie 2013, ora 11:50
3171 citiri
Camelia Sucu, audiata la DNA

Femeia de afaceri Camelia Sucu a dat declaratii la Directia Nationala Anticoruptie (DNA), vineri, intr-un dosar in care anchetatorii fac cercetari privind inselaciuni cu terenuri, ea fiind una dintre pagubite.

Sucu a fost chemata pentru a lamuri anchetatorii in legatura cu achizitionarea unui teren pe care dorea sa o faca in 2008, potrivit surselor citate.

Mai precis, acum cinci ani, ea dorea sa cumpere un teren pentru care a intocmit un antecontract de vanzare-cumparare si a platit cateva mii de euro, scrie Mediafax.

In cele din urma, insa, Camelia Sucu nu a mai cumparat terenul si a pierdut banii dati odata cu antecontractul, motivul pentru care tranzactia nu a mai fost facuta fiind acela ca persoana care vindea proprietatea nu ar fi fost detinatoarea de drept a acestuia.

In acest dosar, au mai aratat sursele citate, sunt cercetate mai multe persoane care s-ar face vinovate de inselaciune cu terenuri.

Sursele citate mentioneaza ca Sucu le-a aratat anchetatorilor DNA ca nu isi aminteste exact suma de bani platita la momentul incheierii antecontractului de vanzare-cumparare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Camelia Sucu DNA, #Camelia Sucu pagubita, #Camelia Sucu terenuri , #Top CEO