Rucsandra Hurezeanu: De Craciun voi uita de afaceri

Marti, 25 Decembrie 2012, ora 00:00
4002 citiri
Rucsandra Hurezeanu: De Craciun voi uita de afaceri
Foto: perfecte.ro

Rucsandra Hurezeanu promite sa uite de afaceri, de Craciun, si isi propune sa mearga la ski, sa petreaca mai mult timp in aer liber, cu familia si prietenii. De fapt, mesajul Craciunului este chiar acela ca "nu suntem niciodata singuri" in aceste momente, sustine CEO-ul Ivatherm.

Ca de obicei, isi petrece Craciunul la Tirgu Mures si la Sibiu, unde va primi colindatori si va avea parte de un Craciun traditional. Intreaga sa familie este una conservatoare cand vine vorba de Sarbatorile de Craciun, iar asta se va reflecta si in bucatele alese in meniul traditional.

Anul 2012 a fost un an "remarcabil" pentru Ivatherm, iar femeia de afaceri a ales sa sarbatoreasca reusitele oferind angajatilor sai cate doua zile libere in plus, pentru a se bucura mai mult de odihna si familie.

Despre spiritul Craciunului, daruri, traditii, dar si modul in care alege sa se detaseze de business in aceste zile vorbeste Rucsandra Hurezeanu, intr-un interviu acordat Business24.

Ce inseamna pentru dumneavoastra Craciunul?

"Nu suntem niciodata singuri" - acesta este mesajul Craciunului. Craciunul inseamna mai mult decat brazi impodobiti, lumanari aprinse miros de cozonaci si mere coapte.

Craciunul este spiritul dulce al prieteniei, este bunatatea, speranta renascuta. Este pace si intelegere.

Cum si unde sarbatoriti Craciunul? Sunteti adepta Sarbatorilor traditionale sau preferati ceva mai neconformist?

Petrecem Craciunul de fiecare data alaturi de intreaga familie la Tirgu Mures si la Sibiu, primim colindatori, alaturi de familie si prieteni apropiati. Suntem foarte conservatori si traditionali si preferam meniul traditional al Sarbatorilor de Craciun.

Bradul de Craciun e de fiecare data atent impodobit de intrega familie si in special de copii, care inca il asteapta cu emotie pe Mos Craciun.

I-au scris nenumarate scrisori si asteapta multe cadouri, jucarii si dulciuri. Imi place sa daruiesc de Craciun si sa aduc bucurie, pentru mine, este un moment al bucuriei si generozitatii.

Sunt Sarbatorile de Iarna un moment de evadare din afaceri?

Cu siguranta, de Craciun, voi uita de afaceri. Imi doresc sa merg la ski, sa petrec mai mult timp in aer liber, cu familia, sa citesc, sa imi revad prietenii.

Am nevoie de o perioada de odihna si relaxare dupa un an cu multe provocari, dar si cu reusite deosebite.

Anul 2012 a fost un an remarcabil pentru Ivatherm deoarece am avut cele mai multe lansari de produse noi intr-un singur an, am facut primele exporturi, am deschis magazinul online, am realizat primul nostru spot TV si am schimbat sistemul de distributie in farmacii.

A fost un an greu, dar cu multe satisfactii, eforturile noastre, ale echipei Ivatherm, fiind recunoscute si premiate atat de comunitatea de business, cat si de presa.

Am avut ocazia, mai mult decat in alti ani, sa ma adresez publicului, tinerilor interesati sa devina antreprenori sau se pregatesc pentru o cariera in domeniul afacerilor. Raspund cu mare placere acestor invitatii la conferinte, deoarece energia celor tineri este inspirationala pentru mine si ma bucur sa impartasesc spiritul lor nelinistit, in cautare permanenta de idei, de inovatie.

Ce i-ati cerut lui Mos Craciun?

Ca in fiecare an, imi doresc sa avem parte in familie de sanatate, liniste si armonie, iar in afaceri inspiratie si curaj.

Ce fel de Mos Craciun sunteti? Ce va place sa daruiti si cum alegeti cadourile pentru familie, prieteni?

Sunt un om care daruieste cu mare placere si cred ca pot spune ca sunt un Mos Craciun generos.

Incerc sa gasesc cadouri personalizate, dupa gusturile, preocuparile, preferintele celor apropiati mie. Le pregatesc din timp si incerc sa evit agitatia acestei perioade a goanei nebune dupa cadouri.

Dar pentru partenerii de afaceri si angajati?

Partenerilor nostri le daruim cele mai noi produse Ivatherm impreuna cu o urare din suflet pentru Anul Nou, iar angajatilor mei, anul acesta, le-am oferit doua zile libere in plus fata de cele libere oficiale pentru a se bucura mai mult de odihna si familie, ca un semn de gratitudine pentru tot efortul si dedicatia lor de peste an.

Aveti o urare pentru romani in prag de Sarbatori?

Le doresc tuturor un An Nou mai bun, cu sanatate si reusite, sa-si vada visurile implinite si sa priveasca intotdeauna cu speranta spre ziua de maine! Sarbatori Fericite!

#Rucsandra Hurezeanu Craciun, #Afaceri Rucsandra Hurezeanu, #Rucsandra Hurezeanu 2012 , #Top CEO