Directorii de teatru din Romania, in topul miliardarilor

Joi, 09 Iunie 2011, ora 13:37
2921 citiri
Directorii de teatru din Romania, in topul miliardarilor

Alexandru Arsinel, directorul Teatrului de Revista Constantin Tanase si Florin Calinescu, directorul Teatrului Mic se numara printre cei mai bogati directori de teatru, in declaratiile lor de avere figurand case de vacanta, terenuri si masini scumpe. 

Alexandru Arsinel are sase terenuri in Suceava, Constanta, Prahova si Dambovita, precum si o casa de 225 de metri patrati in Bucuresti si alte trei case de vacanta in provincie.

Conduce o Toyota din 2005 si are conturi bancare deschise intre 2008-2010 in valoare de 509.000 de lei si 82.000 de euro, scrie Adevarul.

Florin Calinescu are un Mercedes, un apartament de 100 de metri patrati in Bucuresti, un teren si o casa in constructie in Poiana Brasov, precum si alte doua terenuri agricole in judetul Arges. Cei doi nu sunt singurii directori de teatru care au adunat averi impresionante.

Mihai Malaimare, care conduce teatru Masca, a strans conturi bancare in valoare de aproape 30.000 de euro, are in propietate patru terenuri in Bucuresti, Botosani si Prahova, precum si un apartament si o casa in Bucuresti si o casa in Prahova.

Mihai Diaconu, directorul teatrului Nottara, are trei terenuri si trei locuinte in Bucuresti, Ilfov si Arges, achizitionate intre 1978 si 2000.

#avere, #avere director teatru, #directori teatru, #top miliardari , #stiri Toyota