E Class Coupe, gata sa-l inlocuiasca pe CLK

Luni, 23 Februarie 2009, ora 10:42
1322 citiri
E Class Coupe, gata sa-l inlocuiasca pe CLK

Mercedes-Benz a prezentat noul model Coupe care va lua locul CLK-ului si va insemna o noua pagina in istoria constructorului. Primele modele, disponibile in cinci variante de motorizare, intre 204 CP si 388 CP.

Astfel, Clasa E de limuzine, recent lansata, se va imbogati cu acest model in doua usi si cu performante apropiate de cele ale unui hibrid. E Class Coupe a asteptat cativa ani buni sa-si ia revansa in fata CLK-ului, care i-a luat locul in gama la jumatatea anilor ’90 si a ajuns printre cele mai vandute masini de acest gen.

Un atu major pentru noul Coupe este rezultatul foarte bun obtinut la coeficientul de compresie cilindrica, mai mic decat al Priusului celor de la Toyota. Pentru cei care tin la imagine, designul acestui model este mai elegant ca oricand, cu linii cursive si repozitionarea accesoriilor pe caroserie. La interior, Coupe-ul pastreaza in mare masura designul limuzinei din clasa, insa pozitionarea scaunelor ii da un aer mai sport.

Pentru inceput, modelul va fi disponibil in cinci variante de motorizare, doua diesel si trei pe benzina, toate cu un consum redus de combustibil. Pana la sfarsitul lui 2010, gama va fi completata cu varianta Coupe a E63 AMG, varful de serie al clasei de limuzine, care va avea un motor de 6.2 litri, V8 si 525 CP.  E Class Coupe va ajunge in showroomurile europene la jumatatea acestui an, la preturi de pornire cuprinse intre 44.000 si 66.000 de euro, in functie de motorizare.

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...
#limuzina, # euro, # istoria, # variante , #stiri Toyota