Ford Fiesta, cea mai buna masina mica din topul Best Cars 2009

Joi, 12 Februarie 2009, ora 14:42
3984 citiri
Ford Fiesta, cea mai buna masina mica din topul Best Cars 2009

Aflat la cea de-a treisprezecea editie, concursul Best Cars a premiat Ford cu sapte distinctii. Cea mai importanta este pozitionarea gamei Fiesta / Fusion in fruntea clasamentului pentru clasa mica.

Cu mai putin de o luna inainte de momentul lansarii sale oficiale pe piata auto din Romania, Ford Fiesta a devansat  autovehicule prezente pe piata autohtona, precum Alfa Romeo MiTo si Mazda2. Fiesta si Fusion au dominat topurile clasei lor si in Norvegia, Slovacia, Cehia si Turcia.

Legat de premiul Best Cars 2009 acordat in Romania noului model Ford Fiesta, Gabriel Bondarenco, Director General al Romcar, a afirmat: „Clasamentul concursului reprezinta o stire deosebita pentru piata auto din Romania. Desi modelul urmeaza a fi prezentat oficial publicului roman abia la inceputul lunii martie, succesul noului Ford Fiesta ne demonstreaza ca asteptarile Romcar cu privire la evolutia noului model au o baza solida, concretizata tocmai prin alegerea publicului cititor.”

Si noul model Ford Ka s-a bucurat de atentia cititorilor, urcand pe locul intai in topul masinilor de clasa mini pe care romanii intentioneaza sa le cumpere si devansand modele precum Suzuki Swift sau Toyota IQ.

In plus fata de succesul modelelor Fiesta si Ka, Ford a reusit sa pozitioneze inca doua modele pe podium: locul doi in clasa off-road pentru Ford Kuga prin vot B si locul 3 in clasa monovolume pentru Ford S-MAX prin ambele tipuri de vot. La nivel european, 10 tari au clasat Ford S-MAX pe locul 1 in clasa din care face parte.

Romcar este reprezentantul marcii Ford in Romania din anul 1992 si aduce pe piata romaneasca 15  modele Ford, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare. Ford Motor Company este unul din liderii industriei mondiale de automobile, activitatile sale de productie si distributie desfasurandu-se pe mai mult de 200 de piete, pe sase continente.

 

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#clasa, #fiesta, #ford, #ka, #masini , #stiri Toyota