Nissan revine la profit

Marti, 09 Februarie 2010, ora 15:20
1251 citiri
Nissan revine la profit

Nissan Motor a revenit la profit, in ultimul trimestru de anul trecut, datorita reducerii cheltuielilor si majorarii vanzarilor pe piata chineza.

Astfel, al treilea producator auto din Japonia, dupa volum, a inregistrat un profit net de 45 de miliarde de yeni (365,4 milioane de euro), in ultimele trei luni din 2009, fata de pierderile de 83,16 miliarde de yeni (674 de milioane de euro), din perioada similara din 2008, relateaza The Wall Street Journal.

Pentru actualul an fiscal, care se va incheia pe 31 martie, Nissan, care este detinuta in proportie de 44% de producatorul auto francez Renault, estimeaza un profit net de 35 de miliarde de yeni (284 de milioane de euro), mult mai bine decat estimarile anterioare, ce prevedeau pierderi de 40 de miliarde de yeni (324,7 milioane de euro).

Nissan este cel de-al treilea producator japonez care a raportat castiguri in trimestrul al patrulea, dupa Toyota Motor si Honda Motor.

In privinta vanzarilor, Nissan estimeaza ca 3,84 de milioane de vehicule vor fi vandute in acest an, la nivel mondial.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Benzinăriile afișează prețuri mai mari la combustibil începând de vineri, 19 aprilie. Prețurile ridicate pentru benzină și motorină au reprezentat motive de dezbatere și au fost, în...
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400. Noul procesor este proiectat...
#nissan, # profit, # reducere, # cheltuieli, # vanzari , #stiri Toyota