Toyota recheama 1,53 milioane de masini

Joi, 21 Octombrie 2010, ora 10:38
1302 citiri
Toyota recheama 1,53 milioane de masini

Constructorul auto nipon Toyota a anuntat ca recheama pentru reparatii 1,53 de milioane de masini la nivel mondial, din care cea mai mai mare parte in SUA si Japonia, din cauza unor posibile defectiuni la sistemul de franare si la pompa de combustibil, transmite Reuters, citat de Mediafax.

Anuntul vine la mai putin de doua luni dupa ce Toyota, cel mai mare constructor auto din lume, a rechemat 1,3 milioane de masini din modelele Corolla si Matrix in SUA si Canada, care prezinta dispozitive pentru controlul motorului defecte.

Compania a rechemat deja peste zece milioane de vehicule cu probleme in ultimul an.

In Japonia, actiunea de rechemare priveste 600.000 de masini, din 11 modele, incluzand Crown, Lexus IS si Lexus GS.

Totodata, divizia americana a Toyota a anuntat ca va repara sistemul de franare pentru 740.000 de autovehicule Avalon, Highlander, Lexus GS300, IS250 si IS350.

Niciun accident cauzat de defectiunea sistemului de franare si pompei de combustibil nu a fost raportat, a declarat Paul Nolasco, purtator de cuvant al constructorului auto.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins recent portofoliul de produse, lansând nu doar noua serie de telefoane mobile Edge 50 - care include modelele Moto Edge 50 Pro, Moto Edge 50 Ultra și Moto Edge 50 Fusion -...
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA a anunțat planurile pentru o misiune care va trimite prima dronă, numită Dragonfly, pentru a explora Titan, cel mai mare satelit al planetei Saturn. Inițiativa vine după succesul dronei...
#toyota, #milioane, #masini, #rechemari , #stiri Toyota