Toyota, reduceri de 30% pana in 2013

Vineri, 18 Iunie 2010, ora 14:19
1590 citiri
Toyota, reduceri de 30% pana in 2013

Toyota intentioneaza sa reduca pretul automobilelor cu 30% pana in 2013, printr-o noua strategie de scadere a cheltuielilor, adoptata pentru imbunatatirea competitivitatii, a declarat un director al constructorului auto nipon, precizeaza Mediafax.

Toyota a fost pana recent producatorul auto cu cel mai rapid ritm de dezvoltare, insa in prezent este presat sa devina mai competitiv in conditiile in care concurenti precum Volkswagen si Hyunday micsoreaza decalajul printr-o crestere accentuata in China, India si alte piete emergente.

"Comparate cu masinile coreene, ale noastre sunt cu aproape 30% mai scumpe. Este nevoie de multa munca, deoarece o reducere a pretului de 30% este o tinta dificila", a afirmat Takeshi Shirane, director al Toyota pe domeniul achizitiilor.

Noul program de reducere a cheltuielilor prevede imbunatatirea colaborarii dintre inginerii grupului si angajatii responsabili cu achizitiile, cu scopul de a gasi cele mai bune modalitati de proiectare si producere a 165 de componente auto.

Toyota ia in considerare, de asemenea, ideile furnizorilor.

Practica traditionala a Toyota consta in stabilirea unei echipe dedicate unui singur autovehicul in vederea gasirii designului ideal doar pentru componentele acelui model.

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#toyota, #reduceri, #auto , #stiri Toyota