Traian Basescu: Romania este o tara sigura, in care e bine sa traiesti

Duminica, 07 Septembrie 2014, ora 10:02
2164 citiri
Traian Basescu: Romania este o tara sigura, in care e bine sa traiesti

Presedintele Traian Basescu a declarat sambata seara, la Sannicolau Mare, ca Romania este o tara sigura, in care e bine sa traiesti.

'Va asigur ca si trecerea prin criza economica si criza de securitate care exista in regiune sunt lucruri care ar fi putut fi mai rele decat au fost, dar in primul rand pentru ca romanii au fost cinstiti cu ei, au acceptat, chiar si cu suparare, sa se intample lucruri care s-au intamplat. Astazi, Romania este o tara sigura, o tara in care, eu spun cu bucurie ca este bine sa traiesti', a spus presedintele, potrivit Mediafax.

Seful statului a mai afirmat ca, in mandatele sale, "a reusit sa ingenuncheze un sistem de care Emil Constantinescu se declara 'infrant'".

'De zece ani, sunt intr-o disputa cu un sistem pe care domnul Iliescu l-a protejat, pentru ca asa a inteles el; un sistem de care domnul presedinte Constantinescu s-a declarat infrant, un sistem pe care eu zic ca l-am ingenunchiat. A fost o lupta cumplita, dar energia mi-am luat-o de la oamenii care au crezut in mine, si sunt multi cei care au crezut in mine', a subliniat Traian Basescu.

Presedintele Romaniei a participat sambata la Zilele Orasului Sannicolau Mare, localitate unde, in octombrie 2009, si-a lansat campania pentru cel de-al doilea mandat. El le-a promis localnicilor ca va reveni in orasul lor si dupa ce nu va mai fi la Cotroceni si va avea o agenda mai putin ocupata.

In cadrul manifestarilor, Traian Basescu a participat la dezvelirea bustului unionistului Nestor Oprean, la o sedinta a Consiliului Local si la o receptie la Castelul Nako din oras, dupa care, impreuna cu sotia sa, Maria, au inmanat diplome mai multor cupluri care au aniversat 50 de ani de casnicie.

La plecare, i-a asigurat pe locuitorii din Sannicolau ca 'nu poti uita orasul in care ti-ai anuntat candidatura la presedintie'.

#criza economica Basescu, #securitate Romania , #Criza economica