Elena Basescu a nascut o fetita FOTO

Duminica, 01 Septembrie 2013, ora 11:35
4345 citiri
Elena Basescu a nascut o fetita FOTO

Europarlamentarul PDL Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, a nascut in noaptea de sambata spre duminica o fetita in greutate de 2.715 grame si cu o inaltime de 47 de centimetri.

Bebelusul a venit pe lume prin operatie de cezariana, la ora 3,30, la Spitalul Universitar de Urgenta din Capitala, informeaza purtatorul de cuvant al Spitalului Universitar, dr. Leonard Grecescu. Atat mama, cat si fetita sunt bine, a adaugat acesta.

Elena Basescu s-a internat in spital pe 31 august, in clinica de Obstetrica - Ginecologie, fiind in a 35-a saptamana de sarcina.

O fotografie in care seful statului apare tinandu-si in brate nepotica a fost postata, duminica, pe contul de Facebook "Alaturi de presedintele nostru", la scurt timp dupa ce Traian Basescu si-a vizitat fiica, pe Elena Basescu, la Spitalul Universitar.

Presedintele poarta un halat alb, isi tine in brate nepotica si priveste spre aparatul de fotografiat.

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la iesirea din Spitalul Universitar, unde fiica sa, Elena, a nascut o fetita, ca este bucuros ca a primit "nobilul titlu de bunic", iar nepotica sa, despre care a spus, razand, ca seamana cu el, este sanatoasa si "deja a supt".

Presedintele a spus ca este bucuros, impreuna cu sotia sa, Maria, si cu cealalta fiica, Ioana.

Basescu a spus ca nasterea a fost prematura, copilul fiind asteptat peste trei saptamani, dar doctorii au decis ca este mai bine ca operatia sa aiba loc la acest moment.

"Am primit nobilul titlu de bunic", a spus Basescu, precizand ca fiica sa, Elena, si sotul acesteia, Bogdan, vor alege numele copilului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Elena Basescu mama, #Elena Basescu nascut, #fetita Elena Basescu , #Elena Basescu