Basescu: Sa vedem daca populatia a inteles ca nimeni nu a vrut sa taie salariile

Duminica, 10 Iunie 2012, ora 14:25
1337 citiri
Basescu: Sa vedem daca populatia a inteles ca nimeni nu a vrut sa taie salariile

Presedintele Traian Basescu a votat, duminica, precizand ca este "o zi test", in care se poate vedea daca populatia a inteles ca nimeni nu a vrut sa taie salariile, dar ca masurile respective s-au impus in contextul crizei economice.

"Pentru mine este o zi test, pentru ca cei care candideaza astazi sunt si exponenti ai celor care au guvernat in perioada de criza. Este extrem de important sa vedem daca intr-adevar populatia a inteles ca nimeni nu a vrut sa taie nici salarii, nici sa impuna masuri de austeritate, ci tara trebuia trecuta prin criza", a declarat seful statului.

Basescu ii indeamna, pe cei care nu au observat efectele benefice ale masurilor de austeritate, "sa se uite astazi la Spania si la Grecia si mai au unde se uita prin Europa".

Inainte de a intra in sectie, presedintele a fost aplaudat de cateva persoane, care i-au strigat numele. La iesire, seful statului a fost iarasi intampinat in aplauze. "Traiasca domnul presedinte. Inca este si va fi mereu", a strigat un cetatean. Un altul, insa, imbracat in costum popular si cu niste papuci in mana striga: "Papucii lui Basescu".

Seful statului a venit la sectia de votare impreuna cu sotia sa, Maria, si cu fiica cea mica, europarlamentarul Elena. Presedintele Basescu a remarcat faptul ca sotia si fiica sa au reusit sa-si exercite votul inaintea sa. "V-ati descurcat mai repede ca mine", a spus acesta.

#traian basescu, #taiarea salariilor, #sectie de votare, #criza zona euro 2012 , #Presedintele Romaniei