Basescu lasa Dusterul pentru Ford B-Max. Este primul posesor al noului model

Luni, 25 Iunie 2012, ora 14:12
1986 citiri
Basescu lasa Dusterul pentru Ford B-Max. Este primul posesor al noului model

Traian Basescu este din nou primul posesor al unei masini produse in Romania. Dupa ce a achizitionat primul Duster produs la uzina de la Mioveni, a venit randul Fordului B-MAX produs la Craiova.

Presedintele tarii a aratat presei factura proforma a primului Ford B-Max produs la Craiova.

"Nu vreau sa existe niciun dubiu, aceasta este factura proforma, acesta este ordinul de plata si acum pot sa-mi iau masina", a spus seful statului.

Presedintele s-a urcat, la Craiova, la volanul masinii produse de Ford, de culoare rosie.

Cu aceasta ocazie, Basescu si-a exprimat convingerea ca proiectul initiat de Ford la Craiova va fi un succes.

"O companie de talia Ford, care nu a abandonat proiectul de la Craiova, este cea mai mare carte de vizita pe care o are Romania pentru investiorii straini. Probabil, in cel mai scurt timp, Craiova va fi asezata in topul industriei auto.

Vreau sa va asigur ca asa cum am sprijin alte proiecte, precum Dacia Mioveni, voi fi un consecvent sustinator si pentru Ford. Am convingerea ca proiectul va fi un succes si vreau sa fiu primul care cumpara un Ford B-Max.", a declarat Traian Basescu la Craiova.

Ford Romania a organizat luni evenimentul de lansare a productiei de serie a noului Ford B-MAX. Ceremonia a avut loc la sediul din Craiova al fabricii Ford.

Noul Ford B-Max, produs la Craiova, a fost prezentat oficial in Romania in luna martie si are preturi cuprinse intre 13.400 si 17.650 de euro cu TVA.

Preturile la noul model Ford sunt speciale pentru piata romaneasca. Astfel, versiunea Ambiente 1,4 litri 90 CP costa 13.400 euro si include ca dotari rotile din aliaj, de 15 toli, geamuri electrice, ESP, airbag-uri frontale si cortina, prin programul Rabla putandu-se ajunge la un pret de 10.700 euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Traian Basescu Ford B MAX, #Basescu vizita Craiova, #presedinte prodictie Ford Craiova , #Presedintele Romaniei