Basescu: avem probleme in privinta cheltuirii baniilor europeni in timp util

Miercuri, 26 Mai 2010, ora 18:33
1011 citiri
Basescu: avem probleme in privinta cheltuirii baniilor europeni in timp util

Presedintele Traian Basescu i-a spus, miercuri, prim-ministrului landului Bavaria, Horst Seehofer, ca Romania are nevoie acuta de cooperare cu toate landurile germane, pentru ca are o problema in ce priveste capacitatea sa de a cheltui banii europeni in timp util, scrie NewsIn.

"Avem nevoie acuta de cooperare cu dumneavoastra si nu numai cu landul Bavaria, dar cu toate landurile germane pentru ca avem si probleme.

Una dintre ele este incapacitatea noastra de a cheltui suficient de repede banii europeni. Sunt foarte multe proiecte", i-a spus presedintele primului-ministru al landului Bavaria, aflat in vizita in Romania.

Basescu i-a multumit lui Horst Seehofer pentru vizita, apreciind ca prezenta acestuia este un motiv de bucurie mai ales in contextul unei puternice legaturi de afaceri intre Bavaria si Romania.

"Intr-adevar avem relatii multiple si diversificate. Pana acum am convenit cu primul ministru sa adancim aceste relatii in planul educatiei, in domeniul energiei, al politicii structurale si turismului", a precizat prim-ministrul landului Bavaria, reamintind ca o reuniune a comisiei mixte romano-bavareze va avea loc la inceputul lunii iulie la Bucuresti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#basescu, #land, #german, #bavaria, #romania , #stiri Traian Basescu