Basescu critica numirile apropiatilor in consilii de administratie

Marti, 11 Mai 2010, ora 09:25
1156 citiri
Basescu critica numirile apropiatilor in consilii de administratie

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, la intalnirea cu Guvernul si cu parlamentarii puterii, ca "suntem putin credibili in momentul de fata (...) dupa numirile la deconcentrate si acordarile de Consilii de administratie la apropiati", precizeaza Mediafax.

Basescu le-a spus reprezentantilor puterii, potrivit unei inregistrari difuzate de Antena 3, ca daca nu vor scoate tara din criza si vor continua actiunile clientelare, atunci vor fi compromisi politic pentru totdeauna.

Potrivit inregistrarii difuzate de Antena 3, seful statului a criticat modul in care au fost facute numiri in conducerile institutiilor deconcentrate si in Consiile de administratie.

"Suntem putin credibili in momentul de fata datorita erorilor din ultimele luni, dupa numirile la deconcentrate si acordarile de Consilii de administratie la apropiati", a spus Basescu.

El a facut un apel la reprezentantii puterii pentru rezolvarea acestor probleme.

Traian Basescu s-a intalnit cu grupurile parlamentare ale PDL, UDMR, independenti si minoritati, impreuna cu prim-ministrul Emil Boc, ministrul Finantelor Sebastian Vladescu si alti ministri, pentru a explica acordul cu FMI, BM si CE.

#basescu, #credibilitate, #institutii, #numiri , #stiri Traian Basescu